FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua pusă sub lupă: ”Plecarea lui Gâlcă a fost un șoc. Nu-l văd pe Rădoi o victimă”

Articol de GSP - Publicat joi, 07 ianuarie 2016 22:17

Dorinel Munteanu, fostul antrenor al Stelei, a vorbit despre problemele pe care le-au întîmpinat ”roș-albaștrii” în acest sezon.

”O echipă care cîștigă toate cele trei competiții interne trece și printr-o perioadă mai grea. Primul șoc a fost plecarea lui Costel. Indiferent ce spune lumea, sînt convins că jucătorii se atașaseră de el.

Rădoi a venit cu o altă viziune, trebuia mai multă răbdare cu jucătorii, dar și cu el. Nu-l văd pe Mirel o victimă, dar nici nu cred că a avut șansă”, a spus Dorinel Munteanu la DolceSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
192962717708788
Bianca Benea  •  08 Ianuarie 2016, 07:56

Saraciile aste de Fcesebisti au dat afara un antrenor adica Galca , care antreneaza Espaniol Barcelona si au adus un rebut Arab cu o femeie de moravuri usoare , care in 1995 *** inainte sa moara BASAM patronul si mergea pe 200 de parai la MOUN JARDAIN toata noaptea , daca presa vrea sa invetigheze intrebatil pe MITICA BUCSARU , va pup pe toti , un binevoitor

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează