FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Steaua s-a interesat de el, dar fotbalistul este sincer: "Nu sînt pregătit să fiu titular acolo"

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 28 noiembrie 2014 11:06

Steaua îi caută înlocuitor lui Raul Rusescu, cel care a fost accidentat grav de Gabi Mureşan în meciul cu ASA Tg. Mureş. Roş-albaştrii se uită în curtea Pandurilor.

Mihai Roman II, 22 de ani, este unul dintre atacanţii care au explodat în acest an în tabăra gorjenilor, reuşind să înscrie de 7 ori în cele 13 apariţii pe teren.

Fotbalistul a vorbit despre un posibil transfer de la Pandurii la Steaua:

"Este un lucru îmbucurător pentru mine că o echipă ca Steaua se interesează de mine. Deocamdată, n-am vorbit nimic. Am înţeles că vor un atacant iar pentru mine este foarte bine că sînt în vizorul lor. Nu ştiu dacă acum sînt pregătit să joc titular acolo, dar cu muncă sper să ajung la acest nivel cît mai curînd".

500.000 de euro este cota de piaţă a lui Roman, conform transfermarkt.de

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
madskills
madskills  •  29 Noiembrie 2014, 09:31
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

FC Elfii =))))) Partea amuzanta e ca Dinamo e ruinea Europei la capitolul asta. Vorba aia, normal ca nu te bate nimeni daca NU participi. Partea trista e ca fotbalul romanesc e pur si simplu la pamant, daca au ajuns echipe aparute peste noapte gen Astra sau Cfr sa ne reprezinte in Europa, in timp ce echipe de traditie ca Dinamo sau Rapid se zbat in mediocritate.

plischi
plischi  •  29 Noiembrie 2014, 07:44

textul trebuia sa inceapa asa: "steaua ii cauta inlocuitor lui raul rusescu, cel care a fost accidenatat grav de gabi muresan in partida cu asa tgm, CARE GABI MURESAN AR TREBUI SA FIE IMPUSCAT PENTRU ASTA"... in acest mod matearialul ar fi sunat mult mai dramatic.

steaua.libera
steaua.libera  •  28 Noiembrie 2014, 15:34

Super talentat. Vad ca e si modest. Ma bucur.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează