FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Steaua se implică în problemele stadionului Dinamo: "Băi, băiatule, nu mai merge așa, dă-i foc contractului!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 martie 2017 19:53

Problemele ce vizează reconstrucția stadionului Dinamo nu l-au lăsat indiferent nici pe Gigi Becali, care l-a acuzat în această seară pe Nicolae Badea că tergiversează derularea proiectului de modernizare a stadionului din "Ștefan cel Mare".

"Deși îl admir pe Nicolae Badea, el trebuie să înțeleagă că nu mai merge cum a mers acum 15-20 ani. Să câștige el milioane de euro, «că la Dinamo e cea mai bună suprafață pentru terenuri și a obținut el nu știu ce contract.»

Băi, băiatule, nu mai merge așa, dă-i foc contractului!

Să mă ierte Nicu Badea, dar nu poate să țină pe loc acest proiect. Domnule Badea, nu puteți să țineți Dinamo și Țara Românească în loc, în 2020 organizăm Campionatul European.

Nu faceți mall acolo, faceți stadion, că e stadionul lui Dinamo acolo, nu altceva, înțelegeți lucrul ăsta!", a declarat Gigi Becali, la TV Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
aldo_m
aldo_m  •  09 Martie 2017, 13:20

normal DNA trebuie sa intre la dinamo sa vada cum e posibil ca un stadion al MAI sa intre in proprietate privata a unei firme conduse de badea ,acest badea trebuia sa fie cu borcea la puscarie ,adica badea a falimentat clubul si a mai si cumparat terenul de la MAI cum e posibil s-a facaut vre-o licitatie

catalynn
catalynn  •  09 Martie 2017, 06:52
Postat de xclx pe 08 Martie 2017, 23:08

Si care ar fi utilitatea aia publica?:))) Sa il folsoeasca o societate privata?:))) Tu chair nu iti folsoesti creierul ala?

Stadionul e de utilitate publica, societatea privată il închiriază cum e si Național Arena. NA e al primăriei, Steaua al Armatei iar Dinamo probabil al MAI deci nu e privat ...

207435173067115
Daniel Radut  •  09 Martie 2017, 00:16

Experiment social. Cu o ora în urma, fac un comentariu decent. Nu apare. *** ***. Apare imediat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează