FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

UPDATE Dispar cu viteza luminii! Steaua anunţă că dă biletele cu FC Braşov într-un ritm ameţitor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 mai 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 15 mai 2013 15:01

UPDATE S-au pus la vînzare biletele pentru partida dintre Steaua Bucureşti şi FC Braşov.  Ultima etapă este programată pe 29-30 mai, însă data exactă şi ora meciului nu au fost stabilite, urmînd să fie anunţate în zilele următoare.

Biletele pot fi achiziţionate de pe www.biletesteaua.ro. Interesul pentru această partidă este uriaş, avînd în vedere că la fiecare 10 secunde numărul biletelor scade considerabil.

Vezi mai jos preţurile biletelor:

571639-preturile-biletelor.jpg

UPDATE 22:11 / Mangerul general al Stelei, Mihai Stoica, a anunţat ieri seară pe pagina de Facebook cînd vor fi puse în vînzare biletele pentru ultima etapă, atunci cînd vor întîlni FC Braşov.

"De maine, 3 PM, apar biletele online pentru ultima etapa. Modificam data si ora ulterior daca e cazul", a fost mesajul lui Mihai Stoica de pe pagina de Facebook.

La sfîrşitul meciului cu FC Braşov steliştii vor primi cupa şi medaliile de campioni. Oficialii roş-albaştrilor se aşteaptă la peste 50.000 de fani la acel meci.

***

Steaua aşteaptă ultima etapă, cînd va întîlni FC Braşov pe teren propriu, iar la finalul partidei va primi trofeul pentru cîştigarea campionatului.

Şefii clubului sînt convinşi că la această partidă vor asista 55.000 de oameni pe Naţional Arena. Managerul roş-albaştrilor, Mihai Stoica, a anunţat cînd vor fi scoase biletele pentru acel meci.

"Nu putem scoate inca online biletele pentru meciul cu Brasov din ultima etapa, pentru ca nu stim data si ora la care se va disputa. 
Se pare ca vom afla abia marti, 21 mai. Decizia apartine in exclusivitate LPF-ului.

E posibil sa se joace luni, marti sau miercuri. Indiferent cat de tarziu vom afla si vom emite biletele, sînt convins ca vom fi inconjurati de 55.000 stelisti in momentul in care Alex Bourceanu va ridica trofeul", a fost mesajul managerului Stelei pe Facebook.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (37)
dinamofan1
dinamofan1  •  15 Mai 2013, 18:07
Postat de imperator pe 15 Mai 2013, 14:58

E și normal, eu un meci de gală !

corect ,nu mai e nevoie de blat

tehnologie.superioara
tehnologie.superioara  •  15 Mai 2013, 18:01
Postat de vaalah pe 15 Mai 2013, 17:58

Nu mai raspundeti trompetelor platite de clubul mafiei politice maghiare si de Arpad !

In schimb pe tine te cunoaste toata tara. :) Tu esti un stelist nebun cu acte in regula de prin anii '70 cel putin.

vaalah
vaalah  •  15 Mai 2013, 17:58
Postat de wallachian pe 15 Mai 2013, 17:55

doare prostia? un bilet la tribuna a doua e 30 de lei si deja s-au vandut aproape toate, dar ce sa stie un tzaran care sustine o echipa de cartier

Nu mai raspundeti trompetelor platite de clubul mafiei politice maghiare si de Arpad !

Vezi toate comentariile (37)
Comentează
Close