FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua se pregăteşte să fie cea mai bună şi la juniori » Cum a reînviat Centrul de copii şi juniori din Ghencea

Foto: fcsteaua.ro
Foto: fcsteaua.ro

Articol de GSP - Publicat marti, 16 decembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 16 decembrie 2014 12:22

Steaua nu mai are echipă secundă şi nici Centrul de copii şi juniori nu funcţionează prea bine, după ce în urmă cu un an Gigi Becali a decis să închidă porţile acestuia din cauza costurilor ridicate.
Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, a vorbit despre viitorul fotbalului juvenil în ceea ce priveşte clubul roş-albastru şi spune că în acest moment Centrul este într-o reevaluare.

"Centrul de copii şi juniori a produs şi pînă acum. Am dat jucători în Liga 1. În acest moment sîntem într-o reconstrucţie a Centrului, avînd de 4 luni de zile o reevaluare a mai multor jucători.

Am renunţat la mulţi fotbalişti care au fost în anii terminali şi au rămas grupele cele mai mici, care vor fi constituite după o selecţie atentă sub îndrumarea lui Massimo Pedrazzini şi Ion Toma", a declarat Valeriu Argăseală la Tribuna Zero de la Europa FM.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
dudulici
dudulici  •  17 Decembrie 2014, 07:34

Referitor la articol...te intrebi daca esti sau nu intr-un film cu prosti??!! Pai nu citez decat titlul: "Steaua se pregăteşte să fie cea mai bună şi la juniori » Cum a reînviat Centrul de copii şi juniori din Ghencea" si subtitlul: "Steaua nu mai are echipă secundă şi nici Centrul de copii şi juniori nu funcţionează prea bine, după ce în urmă cu un an Gigi Becali a decis să închidă porţile acestuia din cauza costurilor ridicate." Sa inteleg ca,desi are portile inchise,centrul functioneaza totusi,dar nu prea bine! Dar,dupa reevaluarea de 4 luni,a argasitului,care inca continua,"Centrul" a reinviat desi......are inca portile inchise! Voi cititi ce scrieti?!

dudulici
dudulici  •  17 Decembrie 2014, 07:22
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Bai valahule,mama ta stie cat de tampit esti?Pe tine te frige grija de Dinamo,alta echipa distrusa de nenorociti precum Becali al tau,in loc sa te iei de aia ce au desfiintat pepiniera unui club cu tradite,cum era candva aratarea asta de echipa cu care inca mai tii tu!chiar nu intelegi ce vrea sa zica ala pe care-l critici ca un imbecil ce esti?Ca daca nu ai propria echipa de juniori si tineret(asa cum aveai in '86,chiar daca cei mai multi erau luati cu arcanul la armata...la fel ca si militienii de la Dinamo!,dar ieseau si multi copii ce se simteau stelisti,aveau Steaua in costiinta de mici),te dezintegrezi incetul cu incetul!Ai inteles,boule?!

rolololol
rolololol  •  16 Decembrie 2014, 12:39

da ma doar ca acum se cheama ca e zero

Vezi toate comentariile (3)
Comentează