FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA

Steaua se reîntregeşte la Chiajna » Ilie Stan, Narcis Răducan şi Petre Marin compun staff-ul Concordiei

Ilie Stan este noul antrenor al Concordiei Chiajna
Ilie Stan este noul antrenor al Concordiei Chiajna

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 mai 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 23 mai 2012 21:03

După plecarea lui Laurenţiu Reghecampf la Steaua, ilfovenii s-au reorientat rapid şi l-au numit pe Ilie Stan ca antrenor principal.
Fostul tehnician al Stelei a semnat un contract valabil pe un an de zile, cu opţiune de prelungire. Mircea Minea, primarul Chiajnei i-a stabilit deja un obiectiv lui Stan, acela de a clasa echipa în prima jumătate a clasamentului la finalul sezonului viitor.

Ilie Stan nu a venit singur la Steaua. Petre Marin, fostul jucător al Concordiei, va ocupa poziţia de director sportiv. Proaspăt plecat de la Steaua, Narcis Răducan a venit şi el alături de Ilie Stan. Acesta va ocupa poziţia de preşedinte executiv.

"Sînt aproape să semnez cu Chiajna, argumentul principal este numirea lui Ilie Stan antrenor. Trebuie să facem foarte rapid un lot competitiv. Reghecampf a ridicat destul de sus ştacheta, iar acum încercăm să menţinem nivelul la fel. Venirea mea la Chiajna nu ar fi un pas înapoi, cred că am făcut o alegere bună cînd am plecat de la Steaua", a declarat Răducan la sportro.

Se destramă echipa care a terminat returul pe locul 3
După plecările lui Adi Rocha şi Adrian Popa, Concordia este foarte aproape de a se despărţi şi de mulţi jucători. Alex dos Santos a anunţat deja că nu vrea să mai continue la ilfoveni, Mamele poate pleca la Pandurii Tg. Jiu, iar portarul Niţă este urmărit de Brescia. 

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
re.organizatoru
re.organizatoru  •  25 Mai 2012, 00:43

NUMAI "U"!!!!!!!!!!!!!!!!!!

re.organizatoru
re.organizatoru  •  25 Mai 2012, 00:42
Postat de 1907cfr pe 23 Mai 2012, 18:00

si tu satra de maidanezi

Árpád Zoltán Pászkány (n. 19 noiembrie 1971, Sfântu Gheorghe, jud. Covasna, Romania)[1] este un om de afaceri din Cluj-Napoca. Deține dealerul auto Ecomax General Investments[2], precum și cel mai important imobil de birouri din Cluj, Sigma Center, este administratorul companiei Polus și reprezentant în România al holdingului Trigranit din Budapesta[3]. Este și unul dintre cei mai importanți jucători din domeniul imobiliar din Cluj[3]. Patronul Trigranit este celebrul SOROS,fondatorul celebrei fundatii Soros care a schimbat numele tiganilor in rromi INFORMATI-VA DESPRE MIZA ACESTUI CLUB IN ROMANIA. NUMAI "U"!!!!!!!!!

alexdrak
alexdrak  •  23 Mai 2012, 19:48
Postat de fenomeno89 pe 23 Mai 2012, 18:52

pai acum se vede si mai clar cum a castigat stoaia cu 2 o la chiajna

Da asa e , Becali la promis pe Stan antrenor la chiajna :))))))))))))))), Ba daca ne lasi meciul vil dam pe Stan care nu mai e antrenor la noi de o luna :))) .

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close