FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua şi-a găsit omul care s-o apere! Helmuth Duckadam îl face praf pe Dinu Gheorghe: "Pe vremea cînd jucam eu, el confunda fotbalul cu handbalul!"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 29 septembrie 2014 21:31

Dinu Gheorghe a mărturisit după meciul cu Steaua, terminat la egalitate, 0-0, că a luat declaraţiile lui Helmuth Duckadam de dinainte de meci şi şi-a motivat jucătorii cu ele. 

"Cu Astra ne vom impune autoritar, avem de luat o dublă revanşă şi chiar nu am niciun fel de emoţii la acest joc. Ne-au luat două trofee la penalty-uri, Cupa şi Supercupa, şi ne vom răzbuna în campionat", au fost declaraţiile lui Duckadam înainte de duelul cu Astra. 

În replică, preşedintele giurgiuvenilor i-a înţepat pe stelişti, spunînd despre ei că sînt norocoşi, avînd în grupa de Europa League echipe precum Aalborg şi Rio Ave, mult sub cele care sînt în grupa Astrei.

Helmuth Duckadam a fost deranjat de atacurile lui "Vamă" şi i-a răspuns acestuia.

“M-au deranjat ironiile domnului Dinu Gheorghe, pentru că nu-şi aveau locul. Pe vremea în care jucam eu, el confunda fotbalul cu handbalul. Isăilă şi Dinu Gheorghe au început şi ei să ciripească acum, după meciul de la Mioveni n-am auzit să vorbească. Să-şi vadă de treaba lor, să vadă la cîte puncte sînt de noi. Le-a venit graiul, acum cîteva zile erau pe făraş amîndoi.

Astra se va lupta pentru locul 4. CFR şi Dinamo sînt peste ei”, a replicat tăios Helmuth Duckadam la LookTV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (45)
sexilian
sexilian  •  30 Septembrie 2014, 15:53

mentalitate de putinar,pacat de fostul portar

cpt.ahab
cpt.ahab  •  30 Septembrie 2014, 12:05

Tara de opariti si de scandalagii, caracteristici raspindite si printre minoritati, precum cea svaba. Oamenii astia chiar nu au alta treaba decat sa sara de fund in sus pentru orice fleac? Imediat li se inflameaza amorul propriu?!

ataraxia
ataraxia  •  30 Septembrie 2014, 11:40

dukadam...latra si el!!!! daca ii zice gigi "culcat"....

Vezi toate comentariile (45)
Comentează