FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua și-a recăpătat aroganța după venirea lui Reghe: "Nu plec, joc deja la o forţă a Europei!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 ianuarie 2016 09:58

Nicuşor Stanciu, mijlocașul Stelei nu ia în calcul despărţirea de campioana României.

"Deocamdată nu mă gîndesc să plec de aici, vreau să cîştigăm toate trofeele și anul acesta! Orice jucător îşi doreşte să crească, să progreseze şi să ajungă cît mai sus. Eu nu-mi doresc foarte mult să plec pentru că sînt deja la o echipă foarte mare a Europei!", a spus Nicușor Stanciu.

8 goluriîn 17 meciuri a marcat în acest sezon pentru Steaua

"Dacă voi fi chemat la acest stagiu de pregătire voi merge la lot, dar nu cred că se pune problema să fiu selecționat"
Nicușor Stanciu despre convocarea la Euro

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
811062562312962
Stelian Strambeanu  •  10 Ianuarie 2016, 16:46

Ba, tu esti prost ??? Daca fcsb e o echipa mare ce sa mai zica bai, GUTANE, REAL, BARCA, BAYERN,.....etc.????? Mai bine taceai ca tot prost ramaneai !!!

theodoric
theodoric  •  10 Ianuarie 2016, 15:48
Postat de mama.is.here pe 10 Ianuarie 2016, 14:54

o forta a europei...te bufneste rasul, ciuca batailor, cu un record de neegalat la infrangeri in ucl...are dreptate, cum sa pleci de pe locul 4 in romania intr-un campionat ca cel spaniol, de exemplu!

))) chiar asa cum ??? ai perfect dreptate...))

fcsb.86
fcsb.86  •  10 Ianuarie 2016, 15:16
Postat de mama.is.here pe 10 Ianuarie 2016, 14:54

o forta a europei...te bufneste rasul, ciuca batailor, cu un record de neegalat la infrangeri in ucl...are dreptate, cum sa pleci de pe locul 4 in romania intr-un campionat ca cel spaniol, de exemplu!

Ca si experienta o echipe fie ea si dintr-un campionat mai slab ii prinde bine fata de o echipa dintr-un campionat puternic care se bate la retrogradare an de an *ex: Getafe". Faptul ca joci 6 meciuri "tari" in care nu esti nimic altceva decat o gluma pentru un Real, Barca, A.Madrid, ce beneficii iti aduce? In orice campionat "puternic" exista 3-4 echipe maxim care sunt de top in Europa, restul de fiecare data cand prind un loc de cupele europene au fost descalificate de echipele "top" din Romania. Ex, Valencia, Udine, Westham etc etc. Sinceri ai mai multe sanse sa pleci la o echipa buna de la una din Romania decat de la o echipa care se bate la retrogradare intr-un campionat bun, pentru ca deja te-ai ales cu o eticheta proasta ajungand acolo.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează