FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua și CS U Craiova bătuseră palma, dar Ivan a refuzat oferta campioanei: "Nu e momentul să merg la Steaua!"

Andrei Ivan a împlinit 19 ani pe 4 ianuarie
Andrei Ivan a împlinit 19 ani pe 4 ianuarie

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2016 00:00

Becali și Rotaru se înțeleseseră pentru transferul atacantului de 19 ani, Craiova urma să primească peste două milioane de euro.

Anunțat de Gigi Becali drept transferat, Andrei Ivan a refuzat aseară propunerea campioanei! "Nu e momentul să merg la Steaua! Eu vreau să joc în străinătate, ăsta e visul meu. Dacă nu se va realiza nimic în acest sens, o să rămîn la Craiova alături de colegii mei. Chiar nu știu nimic despre negocierile dintre domnul Becali și domnul Rotaru", a declarat Ivan pentru GSP.ro.

Afacerea a picat deși Becali și Mihai Rotaru bătuseră palma după ore întregi de tratative. Dacă se realiza, transferul vîrfului de 19 ani ar fi fost cel mai costisitor din istoria Ligii 1. Astfel, CS Universitatea se alegea cu două milioane de euro, oltenii urmînd să încaseze și 20 la sută din posibilul transfer ulterior al lui Andrei!

La rîndul său, Ivan ar fi cîștigat mult mai bine decît în Bănie, unde are 3.000 de euro pe lună conform noului acord abia semnat. În primul sezon în roșu și albastru ar fi luat 8.000 euro lunar, urmînd ca salariul să-i fi crescut pînă la 12.000 euro!

Surse autorizate susțin că fotbalistul Științei a spus pas ofertei lui Becali pentru că așteaptă concretizarea interesului lui Espanyol, unde Costel Gâlcă îl dorește insistent.

De altfel, presa catalană de ieri a anunțat că gruparea din Barcelona va finaliza tranzacția pînă pe 31 ianuarie, cînd expiră perioada de mercato în țările occidentale.

"Steaua ar fi o alegere mai bună pentru Ivan decît o echipă din străinătate. E prea tînăr, mai trebuie să crească, să se coacă aici, în Liga 1"
Sorin Cârţu, fost antrenor CSU Craiova

6,11e media notelor GSP în acest sezon, fiind singurul fotbalist din lotul Craiovei care trece de 6,00

Ce zicea Becali despre Ivan acum două săptămîni:

"Cine se crede şi Ivan să-mi ceară mie salariu 8.000 în primul an, apoi 10.000, 12.000, 14.000? I-am propus 7.000, aproape dublu faţă de cît avea la Craiova, ar fi trebuit să accepte. Ce a realizat el pînă acum? Nimic, e doar un copil de 19 ani. Un mucos!"

"Ştiţi ce îi făceam eu lui Ivan, îl luam din play-out şi îl duceam în play-off, practic nu-l mai lăsam să stea afară, în frig, şi îl băgam în casă, la căldură, iar el nu a vrut"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (61)
writer
writer  •  27 Ianuarie 2016, 20:00

De la Craiova s-a plecat la echipe mari, nu pacaleli umflate care apoi revin. Pe fratii Costea i-a terminat. Asa se intampla cand ii iei cu japca de la Mititelu. Uitati-va la Bourceanu, Rusescu .Pe Chipciu nu-l vrea nimeni, Chiriches e rezeva. Pe Stanciu si Popa cine sa-i ia ca-s 2 la buletin. S.a.m.d. A avut echipa Steaua acum 2-3 ani dar cand vinzi si nu pui nimic la loc iei ciurucuri.

854605894625108
Silviu Apostol  •  27 Ianuarie 2016, 18:11

Domnule Becali , lasati-l pe Ivan sa se pregateasca de LC acolo unde vrea neuronul lui !

addytzu
addytzu  •  27 Ianuarie 2016, 15:59

Impostorul de Rotaru,vrea sa vanda tot,ca sa acopere prejudiciul de la ANRP!!!!Oricum,nu plange nimeni,pentru ca in aceasta echipa inventata,nu se regaseste decat el cu Olgutza si ***!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (61)
Comentează
Close