FOTBAL  »  Superliga  »  CANTONAMENT

Steaua şi Dinamo îşi întăresc muşchii pentru returul Ligii 1 » Iasmin Latovlevici şi Marius Niculae fac cîte 1.000 de abdomene

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 28 ianuarie 2015 14:12

Steaua şi Dinamo se pregătesc intens pentru returul din Liga 1, iar Marius Niculae şi Iasmin Latovlevici au acordat interviuri pentru Gazeta Sporturilor, în care povestesc despre cum se antrenează.

Fundaşul stînga al Stelei se pregăteşte intens şi dedică ore întregi fitness-ului, ajungînd la o performanţă extraordinară. Latovlevici a atins numărul record de 1.000 de abdomene într-un timp record de 10 minute! Adică 100 pe minut, aproape două pe secundă.

"Acum am un program specific, zilnic, care dă roade. Fac patru serii a cîte 30 de abdomene, patru repetări. Dar trebuie făcute ca la carte", a spus Latovlevici.

Poţi citi interviul integral cu fundaşul Stelei în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor sau în ediţia digitală.

Marius Nicuale este şi al adeptul antrenamentelor dure şi a povestit pentru Gazeta Sporturilor cum se pregătea alături de Dolha.

"O dată am avut o masă bogată de Sfîntul Ion şi am cam exagerat. După, alături de Ema Dolha, un fanatic al fitness-ului, am băgat cîte 1.000 de abdomene şi 100 de «bricege», de «echere», tot un fel de abdomene. Trei zile la rînd am făcut serii nenumărate fără oprire. Urlam de durere, dar nu renunţam.

Acum fac serii de cîte 1.000, fără oprire. Am avut multe operaţii şi trebuie să fac sport, dar nu sînt genul care să fugă de antrenamente, din contră",  a spus atacantul.

Citeşte tot interviul cu Marius Niculae în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor sau în ediţia digitală.

În fotbalul internaţional, Cristiano Ronaldo este cunoscut ca un jucător care acordă foarte multă atenţie exerciţiilor fizice. Portughezul face 3.000 de abdomene pe zi, pentru a se menţine în formă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  28 Ianuarie 2015, 16:12

lato si marius, 2 atleti de moda veche.)

red77
red77  •  28 Ianuarie 2015, 14:42

dodel si actuala bomba in pat : - dodele tu ma iubesti ? -da ce crezi ca fac acum ? flotari ? :))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează