FOTBAL  »  Superliga  »  CANTONAMENT

Steaua și Dinamo merg în cantonament în aceeași țară

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 31 mai 2016 13:22

Dinamo pleacă la luptă în noul sezon cu un nou antrenor. Ioan Andone, tehnicianul ”câinilor”, a stabilit ca țară de pregătire a echipei Slovenia.

Pe 9 iunie e programată reunirea lotului, iar în perioada 18-28 iunie roș-albii vor merge în primul cantonament al verii, la Maribor. În perioada 1-13 iulie, Dinamo va mai efectua un cantonament tot în Slovenia. Adversarii din perioada de pregătire încă n-au fost stabiliți.

Pentru primul stagiu de pregătire, care va avea loc în perioada 18 iunie - 2 iulie, Steuaa a ales Grand Hotel Primus, un stabiliment de patru stele, frecventat de mai multe echipe din Spania, Grecia sau Olanda. Acesta este situat în Ptuj, la 130 de kilometri de Ljubljana, capitala Sloveniei, și este ales pentru condițiile de refacere excelente de care dispune.

Distanța dintre cele două cantonamente este de 30 de kilometri, ceea ce nu l-ar împiedica pe Andone să-i spioneze pe steliști.

Roș-albaștrii vor juca două meciuri amicale, unul dintre ele fiind stabilit cu Dinamo Zagreb.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  31 Mai 2016, 23:23

Asta care a facut articolul cred ca a fost beat ! Le-a amestecat de nu au aer.....cred ca dupa ultimele 6 meciuri cei care au interes sa spioneze sunt cei de la fcsb !

cainerrosu
cainerrosu  •  31 Mai 2016, 14:50

Dinamo merge in Austria in al doilea cantonament dar asta nu prea conteaza !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează