FOTBAL  »  Superliga  »  PROGRAM

Steaua şi Pandurii au dat peste cap şi mai mult programul Ligii 1 » Dragomir: "Aşa cred că se va juca"

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 30 august 2013 20:49

Steaua şi Pandurii au reuşit calificarea în grupele UEFA Champions League, respectiv Europa League şi acest lucru a dat şi mai mult peste cap programul Ligii 1.

Mai mult, Victor Piţurcă a cerut şi el amînarea etapei a 7-a pentru a putea pregăti mai bine meciurile echipei naţionale cu Ungaria şi Turcia.

"Am găsit o variantă şi o vom înainta Federaţiei să vedem dacă este de acord. Nu ştiu toate datele fără să mă uit pe calendar, dar se va juca pînă mai târziu anul acesta în principiu.

E posibil să jucăm etapa a 19-a la începutul lunii februarie. Se va juca turul plus o etapă din retur în 2013. Restanţele Stelei vor fi recuperate pe traseu şi înaintea începerii returului.

Am trimis această variantă şi vom vedea ce va decide Federaţia în Comitetul Executiv de săptămîna viitoare" a declarat preşedintele LPF la Fanatik Show de la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  31 August 2013, 08:52

e ceata multa in tartacuta lui mitica si pe la liga. nu inteleg dece au dus etapa a saptea la coada, cand puteau impinge totul cu o saptamana, si sa se continue cu etapa a 7-a. ori cu etapa 7 ori cu 17, turul se va sfarsi tot atunci. tot o saptamana mai tarziu. n'or sa poata pune meciuri miercurea, pentru ca steaua si pandurii vor avea meciuri in grupe.

mixmax
mixmax  •  30 August 2013, 22:47
Postat de roby_ pe 30 August 2013, 21:39

@ernesto 365,nu frate la noi nu se amana etapele pentru cupele europene,la noi se amana numai atunci cand are steluta interese,sa nu uitam ca anul trecut CFR a jucat la 2 zile meciuri capitale (la mioveni pe un teren inpracticabil si rejucarea meciului cu u cluj )mitica spera sa oboseasca si sa-i ajunga steluta sau vaslui dar nu i-a iesit :))

Du-te si spanzura-te bah ciochistule ca esti un maare mincinos...Astra-Steaua s-a amanat pt. ca Astra n-a vrut sa joace sambata ca era la 2 zile dupa meciul lor din preliminarii si Steaua n-a vrut duminica ca era 2 zile inainte de meciul lor din preliminarii. Steaua-Chiajna s-a amanat pt. ca Chiajna a refuzat sa joace pt. ca nu aveau jucatorii la lot. Etapa a 7-a s-a amanat in totalitate pt. meciurile nationalei. Dutenmortimattii simanancacacat in lata parte, rrapan0sule!

risc_mix
risc_mix  •  30 August 2013, 22:31

Bai nesimtitilor va bateti joc de toata lumea pentru un moft al lui pitzi-puscariasu'.Ete ce sa spun de-aia nu se putea el califica,ca avea doar o saptamana la dispozitie si nu doua.Pai jucatorii aia fara jocuri oficiale in 2 saptamani uita sa joace.Sa vedeti dezastru la meciurile cu turcia si ungaria

Vezi toate comentariile (9)
Comentează