FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CFR CLUJ, DUMINICĂ, 20:30, DOLCE, DIGI, LOOK, GSP

Steaua suferă înainte de meciul cu CFR: "N-au ieșit socotelile! Este o mare problemă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 martie 2017 14:53

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei,  a vorbit despre problemele echipei roș-albastre.

Fostul portar a spus că Steaua suferă în apărare, din cauza lipsei de omogenitate a jucătorilor.

"Din păcate, probabil n-au ieșit socotelile când i s-a dat drumul lui Toșca. Aste e. Va trebui să ne descurcăm cu ce avem la dispoziție, adică Moke sau Bălașa lângă Tamaș.

Este o problemă pentru că s-au schimbat de foarte multe ori fundașii centrali și nu sunt deloc omogeni. Trebuie să ne descurcăm cu ce avem. Cred că ne vom descurca pentru că o echipă mare nu depinde doar de fundașii centrali. Sunt convins că de la meciul cu CFR Cluj, vom arăta mult mai bine", a declarat Duckadam la TV Digi Sport.

  • Steaua va juca duminică împotriva celor de la CFR Cluj. Partida va începe la ora 20:30 și va fi în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează