FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Steaua trebuie să se orienteze către alt mijlocaş central: "Plec în străinătate!"

Articol de GSP - Publicat joi, 02 mai 2013 00:00 / Actualizat joi, 02 mai 2013 16:38

Curtat insistent de Steaua, Dan Nistor spune că preferă să plece în străinătate. Mijlocaşul Pandurilor are o ofertă de la Malaga şi visează să ajungă să joace împotriva Barcelonei.

"Vreau să plec în străinătate, îmi doresc să joc în Primera Division. Orice jucător vrea să plece la un moment dat afară.

Barcelona este echipa mea preferată şi ar fi un vis să joc împotriva lor în Spania. Dacă Pandurii nu îmi dă drumul, atunci îmi doresc să pot juca în cupele europene", a spus Nistor la Digi Sport.

Potrivit lui Marin Condescu, preşedintele Pandurilor, echipa spaniolă e dispusă să plătească o sumă importantă pentru Nistor: "Suma pe care o ofertă Malaga e mai mare de 1,5 milioane de euro".

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
adrian84
adrian84  •  02 Mai 2013, 19:48

Am stat in Baia Mare1 saptamana in toamna anului 2011. Este un oras foarte frumos si imprejurimile la fel. Oricum acolo oamenii au mai mult bun simt si sunt mai calmi ca cei din Sud.

adrian84
adrian84  •  02 Mai 2013, 19:09
Postat de cor_dos pe 02 Mai 2013, 18:28

nu-i mai baga pe toti in aceeasi oala. spiritele pe forum nu sunt de catre jurnalisti, pentru ca nu e nevoie! e normal sa fie atatia retardati? sau cativa cu 50 de mii de conturi? lui Adrian ii dau eu bani 2-3 milioane pe luna, pe cuvant, doar sa mearga sa se trateze.

Tu esti un copil naiv si cu lipsa de materie cenusie. Ori esti atat de influentabil incat nu esti in stare sa gandesti pt. tine ori esti vaalah undercover. Ia zi, mai vine Mutu la Steaua, ca erai 100% sigur.

amusement
amusement  •  02 Mai 2013, 18:57
Postat de saviola2_8 pe 02 Mai 2013, 17:26

steaua? cea mai cunoscuta echipa de fotbal din romania, cea mai titrata echipa din romania, echipa cu cei mai multi suporteri din romania, echipa cea mai titrata din europa central estica-la egalitate cu crvenza zvezda, o echipa care de 50de ori mai multa istorie, trofee si fani decat malaga, insa care din pacate nu are banii malagai actuale, si binenteles ca are dezavantajul de a evolua in romania, pe cand malaga evolueaza in spania, cam asta e steaua iar pt nistor e si normal sa aleaga un campionat mai puternic si un salariu de 5 ori mai mare, e ceva logic si normal, si cred ca daca oferta e reala va pleca la malaga, daca nu sa vina la steaua , e binevenit. Forza Steaua! Spre 26!

Minti si iti creste nasul.. ia uite ce nas de Pinochio ai acum :)))))))))

Vezi toate comentariile (25)
Comentează