FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua tristă » Echipa lui Reghe a pierdut şi omul responsabil cu buna dispoziţie la antrenamente

Articol de - Publicat vineri, 21 iunie 2013 00:00 / Actualizat joi, 19 septembrie 2013 18:13

Raul Rusescu nu a fost doar principalul marcator al Stelei, atacantul transferat zilele trecute la Sevilla avea şi un rol important în vestiarul roş-albaştrilor.

El era cel care la şedinţele de pregătire reuşea să le descreţească frunţile colegilor săi cu cîte o glumă sau cîte o farsă.

Fără el, atmosfera la antrenamentele campionilor este mult mai tristă, Bourceanu şi colegii săi fiind mult mai serioşi. Mai ales în această perioadă în care toată delegaţia stelistă se gîndeşte cu teamă la decizia care urmează să vină de la UEFA în zilele viitoare.

Rolul fostului golgeter a fost preluat într-o oarecare măsură de australianul Georgievksi, însă acesta comunică doar în limba engleză şi nu toţi îl înţeleg. Fundaşul dreapta reuşeşte să creeze atmosferă doar în gaşca lui, unde se regăsesc Szukala şi Gardoş, iar uneori li se alătură la alergare şi Tătăruşanu. În rest, ceilalţi stelişti resimt din plin absenţa lui Raul din cantonamentul din Austria.

Mai mult, fostul atacant din Ghencea era şi sufletul petrecerilor la care participau stelişti. Aşa s-a întîmplat şi la începutul lunii, cînd a mers alături de colegii săi la nunta lui Iasmin Latovlevici, la Timişoara. Raul a dansat toată seara şi a fost pus pe şotii.

La fel a fost şi la petrecerea de campioni a steliştilor. Atunci, în timp ce managerul Mihai Stoica prezenta lotul pe Arena Naţională, Rusescu a luat o sticlă de şampanie şi l-a stropit pe oficialul stelist, dar şi pe antrenorul Laurenţiu Reghecampf.

Cine ia numărul 25?
În sezonul precedent, Raul Rusescu a fost considerat de suflarea roş-albastră ca fiind talismanul Stelei, numărul său de pe tricou fiind identic cu cel al titlului pentru care lupta Steaua.

Pentru lucrul acesta, la festivitatea de premiere, Mihai Stoica a anunţat că l-a convins pe Rusescu să îmbrace în noul sezon echipamentul cu numărul 25, convins fiind că Raul le poartă noroc.

Acum, o dată cu transferul lui la Sevilla, echipamentul respectiv a rămas liber. Noutăţile din această vară, Niţă, Stanciu şi Răduţ, au ales alte numere: 1, 23, respectiv 30.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
we_love_it_minimal
we_love_it_minimal  •  21 Iunie 2013, 11:41

17 februarie 1988 (25 de ani) Locul nașterii Blacktown, Australia Înălțime 1,79 m Post Fundaș dreapta Daniel Georgievski ( WIKIPEDIA)

acraileanu
acraileanu  •  21 Iunie 2013, 11:07

"Rolul fostului golgeter a fost preluat într-o oarecare măsură de australianul Georgievksi, însă acesta comunică doar în limba engleză şi nu toţi îl înţeleg." - australian? Pe bune?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează