FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua vinde, dar şi cumpără! Valeriu Argăseală a vorbit despre următoarea ţintă după Rareş Enceanu

Articol de GSP - Publicat joi, 08 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 08 ianuarie 2015 19:44

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a vorbit despre aducerea lui Rareş Enceanu, dar şi despre o altă ţintă a echipei sale pentru această iarnă, anunţată încă de la finalul anului trecut de Gazeta Sporturilor.

Este vorba despre Mihai Roman, jucător pe care Steaua îl urmăreşte de mai mult timp, însă negocierile cu Pandurii sînt destul de grele, gorjenii avînd pretenţii ridicate.

„L-am luat pe Enceanu pentru că ştiţi politica noastră: luăm jucători de perspectivă, de valoare, facem investiţii în tineri, ca să putem să-i creştem şi să-i aducem la valoarea care trebuie la echipa naţională. A fost în atenţia presei cu un an şi jumătate, doi ani în urmă, cînd şi Piţurcă a anunţat că Enceanu este una din speranţele fotbalului românesc.

Îl urmăream de mult. Valoarea unui jucător este evaluată de-a lungul unei perioade mari de timp. Este posibil, cum s-a întîmplat şi cu alţii, să aibă perioade mai slabe, dar asta nu înseamnă că, per total, el nu este un fotbalist bun sau nu mai poate creşte.

Mihai Roman este tot un jucător de perspectivă, e în continuare în atenţia Stelei, dar la negocieri diferenţele sînt destul de mari. Noi vrem să să ne apropiem, dar Pandurii nu au cedat deloc. Este greu în România, unde se cer bani mulţi pe jucători care nu au confirmat.

Nu ne-am pierdut speranţa, mai sînt discuţii, oamenii folosesc diverse formule, tertipuri, pentru negociere. Uneori trag de timp, alteori spun că fac şi nu fac, alteori spun că mai sînt 6-8 oferte. Vom vedea!", a spus Valeriu Argăseală la DigiSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
iuflo
iuflo  •  09 Ianuarie 2015, 15:48

domnilor ziaristi daca credeti in justitie si o respectati ar fi cazul sa nu mai asociati actuala echipa a lui becali cu steaua!!!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 Ianuarie 2015, 02:16
Postat de boss.alb.rosu pe 08 Ianuarie 2015, 20:51

dar de achizitia lui dinamo de Marius Niculae de ce nu scrieti ziaristilor? sunteti stelemisti toti daca nici acum ca sa tranferat cel mai bun atacant de la noi nu scrieti nimic.

pentru ca au scris la vremea potrivita. ce sa mai scrii despre un jucator precum Marius Niculae ? ala e un monstru sacru in Liga Mamaliga, mai e cazul sa scrii prea multe ? nah. e din nou la Dinamo, apreciabil gestul sau si succes !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 Ianuarie 2015, 02:14

e bun si enescu asta... encescu.. enceanu, cred.. scuze... sigur, un jucator mult mai bun pentru City Insurance este Roman, dar...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează