FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua vrea în Ligă cu jucători din play-out » Din 5 fotbaliști transferați, doar doi vor fi titulari! Cum va arăta formația roș-albastră în sezonul viitor

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iunie 2016 09:34

Steaua a adus până în acest moment numai fotbalişti care în 2016 au jucat la echipe din play-out, din România şi din alte campionate, jucători cu care vicecampioana speră să joace play-off de Ligă sau măcar de Europa League.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor a analizat campania de achiziții a Stelei și prezintă cum va arată formația roș-albastră în sezonul viitor.

Transferuri Steaua: Bojan Golubovici, Ov. Popescu, Dan Popescu, Vl. Achim, Aganovici

Celor 5 achiziţii le va fi extrem de greu să se impună şi să prindă un post de titular. Dan Popescu practic n-are nicio şansă în faţa lui Momcilovici şi Toşca, acelaşi lucru fiind valabil şi pentru Ovidiu Popescu. Golubovici e singurul atacant clasic și ar putea profita de faptul că nu are concurență, în timp ce Chipciu ar câștiga clar duelul cu Aganovici pentru postul de mijlocaș stânga, lăsat liber de plecarea iminentă a lui Hamroun.

Stanciu e piesă de bază, singurul post disponibil pentru achiziții, în afara celui de atacant, fiind cel de mijlocaş central, lângă Pintilii. Acolo, cel mai probabil, Reghe va alege între Vlad Achim şi Aganovici. 

Steaua: Cojocaru - G. Enache, Tamaş, Toșca, Momcilovici - Pintilii, Vl. Achim (Aganovici) - Ad. Popa, N. Stanciu, Chipciu - Golubovici
Rezerve: Niţă, Tudorie, Toşca, Muniru, Ov. Popescu, Aganovici (Vl. Achim)

Citește materialul integral în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală AICI și vezi analiza completă a jucătorilor transferați de Steaua până acum.

 Tot azi exclusiv print:

» Steaua, Dinamo şi Astra îşi schimbă tricourile în această vară. Gazeta a aflat şi cum se distribuie banii pentru cluburi

» Mai jos de atât n-am fost niciodată! Liga 1 se va relua peste mai puțin de o lună: se anunță o ediție unică

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
chromophobia
chromophobia  •  27 Iunie 2016, 16:02

Cel mai slab lot al Stelei din toata istoria

819602521427859
Stancu Florin  •  27 Iunie 2016, 14:45

Cea mai grea pierdere pt. S.C.F.C.s.B.S.R.L., este Neubert...RegheBLAT stie de ce!

444001919101397
Florean Andrei  •  27 Iunie 2016, 12:58

Fotbalul românesc nu se va dezvolta cu aceşti patroni pe care îi interesează să vândă cât mai scump jucătorii, eventual să cumpere la preţ de second. Pe vremea comuniştilor, fiecare mare întreprindere industrială avea echipă de fotbal, acolo era baza de masă. Acum se vede diferenţa dintre sisteme, după ce au ieşit din arenă fotbaliştii formaţi în perioada comunistă !

Vezi toate comentariile (22)
Comentează