FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua vrea să-l "angajeze" pe Becali ca să-l scoată din închisoare: "Ar fi o situaţie unică"

Articol de GSP - Publicat joi, 08 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 08 august 2013 19:33

Gigi Becali speră să iasă din închisoare cu ajutorul Stelei. Avocatul acestuia, Daniel Ionaşcu, a explicat cum încearcă patronul roş-albaştrilor să "se angajeze" la club pentru a putea ieşi din detenţie.

"Consiliul de Administraţie al Stelei are intenţia, dacă nu a făcut-o deja, să se adreseze către Penitenciarul Jilava cu propunerea de a realiza un contract de prestări servicii, pentru care Steaua să plătească. Steaua are nevoie de serviciile lui de management şi de impresariat! Asta solicită Steaua.

Ar trebui să iasă dimineaţa, să meargă la club, iar seara s-ar întoarce la Jilava. Ar fi vorba de un program într-un regim deschis. Penitenciarul ar lua bani de la Steaua pentru activitatea domnului Becali. Ar fi unică această situaţie, pentru că şi Gigi Becali este unicat!", a declarat Daniel Ionaşcu pentru fanatik.ro

Pe 14 august, la Curtea de Apel va fi judecat recursul privind cererea de întrerupere a pedepsei lui Gigi Becali.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
thumbzilla..
thumbzilla..  •  10 August 2013, 19:36
Postat de paiazze pe 08 August 2013, 21:53

Ce mama dracu' de limba e asta?

e limba lui natala :)))

alucaci26
alucaci26  •  08 August 2013, 22:23

Salut !!! Vrei sa faci bani cu telefonul? Viva sms este solutia Cum functioneaza? Foarte simplu citeste aici : 1. Te inregistrezi gratuit si ai primul bonus de 2 EURO 2. Primesti SMS-urile promotionale -Primesti maximum 5 SMS/zi cu oferte si esti platit cu 3 centi pentru fiecare SMS 3. Recomanzi vivaSMS prietenilor tai prin linkul magic primit la inregistrare si ai bonus 10 centi pentru fiecare inregistrare valida 4. Primesti cate 1 cent de fiecare data cand recomandarile tale si ale prietenilor tai primesc SMS Inregistreaza-te aici ://www.vivasms.ro/h/aaf5312da0

atentu
atentu  •  08 August 2013, 22:11

O alta idee " stralucita " , probabil a avocatilor care -l storc pe ciobanul fraier ( aoleu , am comis un pleonasm ! ) de bani . Cu cat se persevereaza in incercarile de a-l scoate din parnaie cu atat ramane acolo pana la capat !

Vezi toate comentariile (28)
Comentează