FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Steaua vrea să mute repede după plecarea lui Toșca! Trei variante pe care le are vicecampioana României

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 ianuarie 2017 09:05

 Alin Toșca va face azi vizita medicală la Betis Sevilla și va semna un contract pe 3 ani și jumătate cu formația de pe locul 14 din La Liga. 

 Acest transfer îl pune în dificultate pe Laurențiu Reghecampf, care îi mai are pe acel post doar pe Gabriel Tamaș și Wilfred Moke, plus Marko Momcilovici ca soluție de avarie. 

Steaua are 3 variante pentru a înlocui golul lăsat de Alin Toșca. Roș-albaștrii trebuie să mute repede și să ia măcar doi dintre cei 3 fundași pe care i-a tot anunțat în această iarnă ca și transferați. 

1. Nu renunță la Bălașa

Steaua vrea să-l ia pe apărătorul crescut de Viitorul și e gata să facă un alt experiment cu acesta și să-l transforme din "lateral" în fundaș central. "Transferul nu este picat definitiv. Au apărut unele probleme, dar sper că ele se vor rezolva în câteva zile.

Afacerea se împotmolise la un moment dat, dar nu din cauza celor de la Trapani, care îşi dăduseră acordul, ci din cauza Romei, care ceruse o sumă prea mare de transfer", spunea Cristi Bălașa, tatăl fotbalistului.

"Eu l-am folosit doar pe postul de fundaș central și s-a descurcat perfect, dar poate acoperi, după opinia mea, alte două posturi: fundaş dreapta şi mijlocaş central defensiv", a declarat Bogdan Stelea pentru Gazetă. z

2. Mai încearcă la Celeban

Steaua nu renunţă la ideea de a-l aduce pe Piotr Celeban, un fundaş care a mai evoluat în Liga 1, la FC Vaslui. Gigi Becali și Anamaria Prodan au mai vorbit cu agentul jucătorului care evoluează la Slask Wroclaw, locul 12 în Polonia.

"Steaua e cel mai mare club de fotbal din România, iar interesul celor de acolo pentru mine mă face să mă simt foarte apreciat şi mă motivează! Puteți să discutați cu agentul meu sau cu cei din club. Respect ziarele, însă nu pot să vorbesc despre viitorul meu. Am contract cu Slask până în luna iunie și sunt concentrat asupra pregătirii de aici", spunea fundașul în urmă cu câteva zile pentru GSP.

3. Vine elvețianul promis de Gigi Becali?

Patronul Stelei a anunțat că are pe listă un fundaș elvețian propus de Mihai Stoica și Laurențiu Reghecampf. Becali a promis că-l va aduce dacă cei doi vor garanta pentru el. 

"Este vorba despre un fundaş central elveţian. Le-am spus lui Reghe şi lui Mihai Stoica să-l ia, dar vor răspunde pentru el. Eu nu îl cunosc. I-am zis lui Meme: «Eşti director sportiv? Răspunde pentru el! Dacă vreţi să îl luaţi, răspundeţi, că şi eu răspund", a spus Gigi Becali.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
807923525978802
Maidan Florian  •  22 Ianuarie 2017, 17:02

a-ti trebui amendati enorm astia de la *** ;) DEOARECE FOLOSITI IN TOATE ACESTE STIRI NUMELE DE STEAUA CEEA CE IN MOMENTULA CESTA NU EXISTA *** ;)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sooos1ck
sooos1ck  •  22 Ianuarie 2017, 13:27
Postat de martinpen pe 22 Ianuarie 2017, 10:40

Fundasul elvetian e de la Luzern FC, agentul lui e un roman... Nu l-a vazut nimeni de la club pe viu, totul s-a facut prin telefon si youtube...

Metoda lui MM xD

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  22 Ianuarie 2017, 13:11

luati-l pe Celeban si nu mai aveti treaba.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează