FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ştefan Bărboianu ştie motivul supărării fanilor: "E un moment delicat"

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 23 august 2014 00:19

Fundaşul lui Dinamo, Ştefan Bărboianu, e nemulţumit de rezultatul de la Chiajna, 0-0, şi ştie că ultimele trei remize şi-au pus amprenta asupra suporterilor. 

"Sînt două puncte pierdute. Avem ocazii, însă ratăm foarte mult. Sîntem la al 3-lea egal consecutiv. E un moment delicat. Era păcat să pierdem meciul la masa verde, din cauza scandărilor suporterilor.

Ne-am înscris la masa credală, sîntem optimişti că vom recupera banii. Nu asta e problema principală acum la Dinamo", a spus Ştefan Bărboianu la LookTV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  31 August 2014, 01:10
Postat de viomarc pe 23 August 2014, 08:42

Barboianu este cel mai slab jucator de la Dinamo.Mare minune ca este titular.Avea dreptate Nicolae,de la Astra,Se invarte pe teren ca un coi intr-o caldare.

..)) fals, dar nu mai conteaza, deja ti-ai dat masura talentului de analist.)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  31 August 2014, 01:09
Postat de petrusm pe 23 August 2014, 12:24

Barboiene , tactu Piti te-a dat undeva unde sa nu mai fii sclav si ajunsesi angajat neplatit ....Tot este ceva ... Sa iti iei banii cand or zice suporterii Craiovei sa ii primesti ...

fii pe pace, salariul lui, de 8 mii de euro pe luna, nu doar ca este de vreo 10 ori mai mare ca al tau, dar e platit aproape la zi. bani, nu gluma, asa e...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  31 August 2014, 01:08
Postat de fangigi pe 22 August 2014, 23:58

Cred ca supararea fanilor vine de la faptul ca valoarea voastra tinde spre zero barat!:))))

daca ar fi asa, dinamo n-ar fi pe 4 la doar 3 p de marea campioana a universului, steaua pitica din constelatia ghencea-pipera..))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează