FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - DINAMO 0-3

Stefan Nikolici e sincer: "Mi-e rușine în fața suporterilor" » Semnal de alarmă după umilința cu Dinamo + ce a zis Patrick Petre

Articol de GSP - Publicat luni, 04 decembrie 2017 23:18

Stefan Nikolici și Patrick Petre trag un semnal de alarmă după 0-3 cu Dinamo. Primul speră ca echipa să-și revină la ultimele două meciuri din acest an și anunță că ar putea continua și din primăvară la Sepsi. 

"Sincer nu mai am nicio explicație. Nu marcăm. Mi-e rușine în fața suporterilor pentru rezultatele astea. Trebuie să tragem de noi. Dinamo nu m-a impresionat deloc. Greșim copilărește. Am încredere în colegi și în staff că putem lua puncte în următoarele două meciuri.

Nu regret deloc că am venit aici. Echipa m-a ajutat mult, am venit accidentat. Am stat două luni. Mă simt dator față de această echipă. Chiar dacă îmi expiră contractul vom vedea ce se va întâmpla", a zis Stefan Nikolici la TV Digi Sport. 

CE A ZIS PATRICK PETRE:

"Noi încercăm în fiecare săptămână să ne antrenăm cât mai bine. Când vine meciul nu știu ce se întâmplă cu noi. A fost foarte frig, terenul a fost înghețat, dar n-avem ce să facem.

Am încredere în colegii mei, au mai rămas două meciuri, sperăm să facem 6 puncte și să reîncepem anul în forță", conform aceleași surse. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
tihi
tihi  •  05 Decembrie 2017, 10:38

Sa nu pierdeti speranta !! Eugen credem ca va face ordine in echipa,si veti ramane in liga1.Este greu sa lupti cu adversare,cu arbitrii si cu rasismul de pe terenul de fotbal.Capul sus,si veti reusi !! SUCCES SEPSI OSK !!!

zizu
zizu  •  05 Decembrie 2017, 07:27

asta e *** ala care zicea ca el e atat de valoros ca in romania a jucat la o echipa foarte mare si nu concepe sa joace la alta echipa? uite ca joaca....la sepsi! in primul rand nu impresioneaza el cu nimic! doar un *** ratat!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează