FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BUZĂU A RĂMAS FĂRĂ ANTRENOR

Ştefan Stoica a fost demis

Articol de GSP - Publicat luni, 11 august 2008 00:00

În urma unei şedinţe a Consiliului de Administraţie al clubului Gloria Buzău, tehnicianul Ştefan Stoica a fost destituit, mişcare anticipată de Gazeta Sporturilor în ediţia sa tipărită de astăzi. Stoica a părăsit întrunirea şefilor buzoieni mai devreme, spunînd: "Mi-am luat un concediu de o lună. Aşa am crezut că e mai bine, pentru că nu mai pot continua. Probabil că va fi numit în tot acest timp un alt antrenor. Vom vedea ce voi face după ce va trece luna de concediu"

Gloria Buzău a suferit trei înfrîngeri consecutive în acest nou sezon al Ligii I. De asemenea, formaţia din Crîng a reuşit performanţa negativă de a nu înscrie niciun gol în acest început de campionat.

Iată rezultatele formaţiei buzoiene din acest sezon:

Gloria Buzău - Oţelul Galaţi 0-2
CFR Cluj - Gloria Buzău 2-0
Gloria Buzău - Farul 0-1

Echipa a promovat anul trecut şi s-a salvat inextremis de la retrogradare, datorită rezultatelor indirecte. Stoica a venit pe banca tehnică a Gloriei înaintea etapei a IV a din sezonul trecut, atunci cînd l-a înlocuit pe Ilie Stan.

Patronul Gloriei Buzău, Costel Bucur, a anunţat că mîine la ora 16:00 va fi anunţat numele noului antrenor. Variantele sînt Gigi Mulţescu, Dorinel Munteanu, dar şi un antrenor străin. Interimar a fost numit antrenorul cu portarii, Silviu Lung.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (41)
 •  12 August 2008, 16:30

ce ti se face rau cand il vezi pe litzu mah?stii de ce e litu asa?io am vazut la antrenament ce face.. pe litzu il baga ultimu atacant si deaia joaca prost ca locu lui nu e acolo sa stii;)nu mai spune tu ca ti se face greatza;)

 •  12 August 2008, 12:11

am fst la meciul k otelul,park erau cazuti akum din cer nu legau nici o pasa scapau mingea in fara terenului stoica zicea ca la antrenamente manank pamantul ,dar in schimb la meciurile oficiale dorm pe ei ,isi mai primesc si salariile la timp russsssineeeeeeeeee bagati mai nene bani in jukatori mai de doamne ajuta ca, cu exceptia la unu doi restul sunt praf

 •  12 August 2008, 12:01

hai k antrenorul k antrenorul da nici jukatorii,litu de exemplu kand il vad pe teren ti se face greata ,da sa l vezi si prin baruri sta si el asa pana mai tarziu ,k maine cand are meci poate isi dau aia vre un atogol

Vezi toate comentariile (41)
Comentează
Close