FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Steliștii se tem că pot pierde campionatul: "Am fi proștii proștilor!"

Articol de GSP - Publicat luni, 20 aprilie 2015 09:36

ASA Tg.Mureș a redus din avansul pe care îl avea Steaua și se află doar la un punct în urma roș-albaștrilor.

După meci, Adi Popa a vorbit despre posibilitatea ca Steaua să piardă titlul în acest sezon.

"Noi sîntem singurii vinovați de această situație. Ne este rușine. Vrem să credem că a fost un accident.

Le cerem scuze suporterilor pentru că a fost o seară rușinoasă. Ne este teamă că putem pierde acest campionat.

Nu este normal ce s-a întîmplat azi. Este o stare de șoc la echipă. Titlul se joacă în fiecare etapă, pînă la final. Am fi proștii proștilor dacă am pierde campionatul", a declarat Popa la DolceSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
bobbytza42
bobbytza42  •  20 Aprilie 2015, 20:06
Postat de oviatapentrusteaua pe 20 Aprilie 2015, 12:26

Burleanu decorat la doar 25 de ani de catre Basescu si avansat consilier prezidential la Cotroceni, scolit acolo in furt si coruptie ajuta cu arbitraje mafiote clubul sintetic al PDL Tg Mures finantat ilegal din banii publici de catre mafia BASESCU PDL. ACUM PDL PLATESTE DIN BANII PUBLICI ARTICOLE IN ZIARE. PDL Tg Mures beneficiaza de 12 rezultate viciate de arbitrajele mafiote ale slugii basiste Burleanu. MAFIE PE FATA . Steaua sa se adreseze direct la Platini la Uefa: sa informeze despre condamnarea lui Avram, mita primita pt a delega UN SEZON INTREG la Tg Mures arbitri doriti de mafia Basescu PDL si sa SOLICITE RETROGRADAREA CORUPTILOR DIN TARGU MURES. Steaua sa se adreseze direct la Platini la Uefa si sa-l informeze de faptul ca DNA a inceput urmarirea primarului Florea al mafiei BasescuPDL pt finantarea ilegala a clubului sintetic politic de fotbal Tg Mures cu 4 milioane.

auzi***?de ce puii mei se ia toata lumea ca ASA in sus ca ASA in jos,ca au fost avantajati...campionatul trecut nu cumva Steaua a beneficiat de o gramada de "avantaje"?in afara de asta...ia exemplul meciul de ieri...Prepelita si Tamas nu cumva trebuiau eliminati?si pe langa toate astea,cine facea inaintea meciului de la Cluj,afirmatia ca cine ghiceste scorul corect primeste bilete la meciul vostru?mai arunca si tu o privire din cand in cand pe la casele de pariuri...vezi cat aveau galatenii cota sa castige...si pe urma sa deschizi "subectul"...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

367943573388788
Florea Ion  •  20 Aprilie 2015, 20:02

Ce sa faci cu *** ala de Argaseala si cu mutul asta de Gilca?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sange_alb.rosu
sange_alb.rosu  •  20 Aprilie 2015, 17:28
Postat de andrei.f pe 20 Aprilie 2015, 13:37

Acum se vede lipsa lui MM. ăsta nu lăsa pe arbitri să-şi bată joc de Steaua. Nu a mai existat un meci în care oaspeţii să înscrie din ofsaid iar gazdelor să le fie refuzate patru penaltiuri clare. Argăseală, de ce nu ceri arbitri străini , nu vezi că etapă de etapă, Steaua este lucrată de arbitri ?

Comentariul tau demonstreaza cum steaua lua campionatele si cum *** vrea si el sa faca la fel: pe arbitrii. Daca era vorba de un fotbal curat, simteai lipsa unui antrenor valoros si a unor jucatori talentati si seriosi. Dar tu ce faci? Dai cu mucii in fasole spunand ca pe vremea lui mitza biciclista arbitrii stiau de frica voastra. Si inca ceva: ce specie de suporter esti tu daca ti-e dor de unu care va batea prin tribune avand bodyguarzii dupa el ca nu cumva cineva sa riposteze? Tu chiar nu ai nici un pic de coloana vertebrala? Da dovada de caracter si spune ca ieri echipa ta a jucat mizerabil si nu a fost in stare sa bata o echipa inexistenta in campionat. Acuzi un ofside de 2 cm pe care nici Colina nu l-ar fi vazut, si uiti ca n-ati fost in stare sa marcati nici din 11m, care fioe vorba intre noi, a fost dat extrem de usor in prelungirile partidei. Dar ce sa-i faci? Frustrarea e mare si caracterul e mic. Combinatia definitorie pentru unii ultrasi steIemwis7i.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează