FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA 1-1

Steliano Filip, despre semieșecul cu Astra și absența de la lot: "Eram convins că nu mă ia Contra"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 septembrie 2017 22:30

Steliano Filip, fundașul celor de la Dinamo, a comentat remiza obținută de echipa sa în fața Astrei, 1-1, încercând să găsească posibile explicații ale declinului în care se află formația alb-roșie.

"Ne-am fi dorit o victorie pentru că aveam nevoie de puncte. Din păcate, nu am reușit să câștigăm. Am primit gol dintr-o execuție foarte bună, a fost greu de apărat, dar nu contează. Important e ca noi să jucăm cât mai bine în continuare, trebuie să adunăm puncte. 

Trebuie să strângem rândurile, să adunăm puncte. Să fim realiști totuși, am întâlnit o echipă bună și nu am putut mai mult", a declarat Steliano Filip, la TV Telekom Sport.

"Eram convins că nu voi fi la națională, dar nu vreau să vorbesc mai multe. Doresc multă baftă lui Sergiu Hanca și echipei naționale"  Steliano Filip

Sergiu Hanca a vorbit și el despre meciul cu Astra:

"Am vorbit cu Mister imediat după meci, pe teren, s-au spus câteva lucruri, dar vor rămâne între noi. Ne doream mult victoria, cred că am arătat determinare și atitudine. Dacă aveam șansă, puteam câștiga cele trei puncte. Suntem într-o pasă mai puțin bună, pauza vine foarte bine, vom lucra și sperăm că vom reveni mai puternici. Trebuie să avem atitudine mai bună, azi atât am putut. Dacă vom începe să câștigăm meciuri încrederea noastră va crește și vom juca mult mai bine. 

Suporterii și-au pierdut răbdarea pentru că nu i-am răsplătit. Le înțelegem supărarea, dar sunt sigur că vom începe să câștigăm și vom fi în primele șasea declarat Hanca, la TV Telekom Sport.

"Cosmin Contra e un antrenor bun, sunt convins că are o strategie bună. Știu că dânsul are încredere în mine și voi merge acolo pentru a-i răsplăti această încredere. Mi-aș dori să fie cât mai mulți dinamoviști la lot, dar totul depinde de strategia antrenorului" Sergiu Hanca

Citește AICI cronica partidei Dinamo - Astra 1-1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
gabri80el
gabri80el  •  01 Octombrie 2017, 23:54
Postat de Danut Ognean pe 01 Octombrie 2017, 14:04

urasc fcsb-ul pina la moarte

Te comporti ca un copil de 2 ani, imi pare rau pt tine

gabri80el
gabri80el  •  01 Octombrie 2017, 23:51
Postat de Danut Ognean pe 01 Octombrie 2017, 14:02

pai asta ziceam si eu ca filip si aluibec sunt doi npampalai increzuti doua epave increzute mai ales aluibec nu merita banii lui gigi

aici era vorba de filip.vad ca unii nu pot doirmi daca nu spun ceva de fcsb

100002473541087
Danut Ognean  •  01 Octombrie 2017, 14:04
Postat de gabri80el pe 01 Octombrie 2017, 07:32

Danut , tu cred ca ai o problema de ordin fcsb-ist iar asta nu-i problema mea .Aici nu era vb despre Alibec ci doar despre un pampalau pe care multi il vedeau un mare viitor.Cand o sa vina vorba despre Alibec te anunt , deocamdata stai in cusca ta :).din ce observ chiar si din curtea ta cam au aceeasi parere , numai tu esti spre o directie.Aici nu vorbim despre echipe de club. M-as bucura sa vad 11 jucatori de la Dinamo la nationala si sa joace ceva dar atata timp cat nu esti in stare sa lupti pt primele locuri ce rost are sa vorbim.Problema este ca tot mai des ajung la nationala astfel de petarde umflati fie de presa fie de anumiti antrenori care sunt depasiti de fenomenul fotbal.

urasc fcsb-ul pina la moarte

Vezi toate comentariile (20)
Comentează