FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO-POLI IAȘI, SÂMBĂTĂ, 20:45, TV DIGI SPORT, TV TELEKOM SPORT, LOOK TV, GSP.RO

Steliano Filip s-a enervat la conferință: "Dacă eu vreau să mă duc la circ, forţez pe cineva să vină cu mine? Hai să schimbăm subiectul"

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 noiembrie 2017 18:21

Steliano Filip a participat la conferința de presă premergătoare partidei cu Poli Iași de sâmbătă, de la ora 20:45.

Fundașul în vârstă de 23 de ani s-a enervat în momentul în care jurnaliștii l-au întrebat de escapadele sale nocturne, el fiind unul dintre cei 4 jucători care au petrecut înaintea meciului din Cupa României, cu Aerostar Bacău, 1-0.

"Nu este OK să apar cu astfel de ieșiri, dar s-au scris şi foarte multe neadevăruri. Dacă eu vreau să mă duc la circ, forţez pe cineva să vină cu mine? Hai să schimbăm subiectul!", a declarat Filip.

Steliano a vorbit și despre situația prin care trece Dinamo în acest moment, echipa fiind la 4 puncte de ultimul loc care duce în play-off.

"Eu ştiu ce înseamnă Dinamo şi înţeleg, pentru că nu e normal ca anul trecut să câştigi un trofeu şi să te baţi până în ultima etapă la campionat şi anul acesta să te bată cam orice echipă acasă. Trebuie să ne revenim şi să ne concentrăm mai mult la fotbal, nu la unele persoane din tribună. Eu îmi doresc foarte mult să câştigăm, pentru că avem un grup puternic şi îi simt şi pe băieţi încrezători", a mai spus Steliano Filip.

"Nu s-a pus problema acum să plec, au fost discuţii şi în trecut şi am zis că îmi doresc să fac treabă şi să plec cu fruntea sus. Gândul meu e doar la Dinamo, îmi doresc să duc echipa pe un loc de play-off şi după putem vorbi"
Steliano Filip, Dinamo

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
mvradulescu
mvradulescu  •  25 Noiembrie 2017, 10:28

Eu n-aș fi așa categoric în privința situației delicate a fotbalistului ! El nu-și neagă culpa, dar precizează că nu i-a obligat pe ceilalți să fie părtași ... Ceea ce e perfect adevărat ! Fiecare răspunde doar de ce face el, nu și de „colaborările” altor persoane, care au „drept de vot” (adică sunt majori din punct de vedere legal). Dacă la „fiesta” a participat cumva și unul mai „crud”, atunci pot fi trași la răspundere și cei care nu l-au izgonit !!! Ceea ce, însă, pare că nu e cazul ...

1525386347760732
Dorel Doru Serban  •  25 Noiembrie 2017, 01:24

Pai la ce fata de saltimbac ai cred ca ai face fata la circ ....

948952405252770
Marius Fulea  •  24 Noiembrie 2017, 21:52

*** de fofbalisti de curtea scolii Pacat de cei care platesc sa va vada nu aveti nici un pic de respect pentru ei

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează