FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA, DUMINICĂ, 20:30, GSP.RO, DOLCE 1, DIGI 1, LOOK TV, TVR 1

Steliștii abia așteaptă să debuteze la Pitești: ”Aici ne putem simți ca acasă! Nu înțeleg de ce fanii bucureșteni nu vin lîngă echipă”

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 noiembrie 2015 09:33

Dumitru Dumitriu, antrenorul principal în acte al Stelei, a vorbit despre mutarea echipei la Pitești, unde campioana va evolua pe teren propriu pînă la finalul anului.

Steaua se poate simți ca acasă la Pitești. La amicalul cu echipa din liga a treia (n.r. 1-0 cu SCM Pitești) au fost 6.000 de spectatori. Chiar dacă nu erau ei foarte încîntați de jocul nostru, pentru că am mers cu o echipă mai puțin valoroasă, ne-a plăcut atmosfera.

Sînt convins că și duminică, la meciul cu Astra, vom avea suporteri în rîndul celor din tribună, suporteri care să ne ajute pentru că este nevoie de așa ceva. Este nevoie de suporteri și nu înțeleg de ce fanii bucureșteni ai Stelei  nu vin lîngă echipă”, a spus Dumitru Dumitriu la DigiSport.

Meciul dintre Steaua și Astra va avea loc duminică, de la ora 20:30, pe DigiSport 1, DolceSport 1, TVR 1, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (66)
florar
florar  •  28 Noiembrie 2015, 17:30
Postat de maximinus_trax pe 28 Noiembrie 2015, 15:19

Il doare fix in pix pe Becaliu de ce zici tu. El nu vrea ca echipa sa fie Steaua. El a numit-o FCSB cand putea sa plateasca o suma de bani (pe care si-o scotea din bilete in 3 meciuri pe Arena Nationala) si sa o numeasca Steaua Bucuresti. Degeaba faceti voi spume la gura si o faceti pe nebunii. Steaua nu mai exista pentru ca a desfiintat-o Gigi Becali. Cum am zis lumea s-a obisnuit cu FCSB, cu fiecare zi care trece prapastia este din ce in ce mai mare. Nu cred ca daca azi Becali ar mai cumpara sigla, numele si palmaresul de maine suporterii ar veni la stadion. Cei mai multi deja s-au obisnuit ca echipa nu mai exista. Poti tu sa dai n-spe mii de linkuri ca sa si pe dincolo realitatea care conteaza este cea din clasament unde scrie FCSB, cea din stadion unde nu exista suporteri ai FCSB, nu mai zic ca nu exista vreun stadion al FCSB sau o baza de pregatire. Oamenii au vazut si au inteles, in marea lor majoritate ca Steaua nu mai exista. Din tot Bucurestiul oare nu se gaseau macar 100 de insi sa incurajeze echipa in meciul cu Dinamo?

Ce dastept te crezi...Pai Dinamo nu plateste mai nimic si tot are probleme...Becali platea milioane si nu era de ajuns...Auzi...in 3 jocuri scotea banii...Care 3 jocuri ,ca nu se platea nici amenzile ,chiria ,organizarea meciului...

fangigi
fangigi  •  28 Noiembrie 2015, 16:10

Are dreptate Donalduckadam, ce e greu sa faci naveta pana la Pitesti? Fata de Cluj e ca... Magheru!:-))

917354354952688
Marian Andrei  •  28 Noiembrie 2015, 15:56
Postat de vasglo pe 28 Noiembrie 2015, 15:25

Stai bland, amice! Gata, ati scapat de Steaua aia care va batea de vreo 4-5 ani! Abia acum, cand Steaua nu mai este (sic), ati reusit si voi sa bateti FCSB-ul..-:)

hai ma ca nu vor aia de la armata aia dece nu vb delocc mai ales tolpan *** ala cand se duce s-a vb cu el doarme prin birou ala de beat ce eee ce tu nu stii asta

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (66)
Comentează