FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - STEAUA 1-0

Steliştii acuză: "Nu credeam că în 2014 se poate întîmpla aşa ceva Stelei. A fost odios, ca într-un film cu gangsteri"

Articol de GSP - Publicat marti, 28 octombrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 28 octombrie 2014 15:06

Oficialii Stelei sînt nemulţumiţi de maniera de arbitraj a lui Istvan Kovacs, de la meciul cu ASA Tîrgu-Mureş, 1-0, cînd le-a fost refuzat un penalty, iar Kovacs nu a eliminat doi jucători de-ai lui Cristi Pustai.

Steliştii îl acuză pe Kovacs că i-a lasat pe adversari să joace agresiv şi că nu a avut un arbitraj corect.

"Arbitrajul a fost odios. Ni s-a luat dreptul de a fi arbitraţi corect. Nu credeam că în 2014 se poate întîmpla aşa ceva împotriva Stelei. A fost ca într-un film cu gangsteri, cînd intră peste tine în casă şi îţi omoară familia, iar tu nu poţi face nimic. Aşa ne-am simţit si noi. Apreciem că cei de la Federaţie şi Ligă au luat poziţie împotriva lui Kovacs, dar punctele nu le primim înapoi. Miclos Naghy şi Istvan Kovacs au vorbit cu Sepsi doar în maghiară”, a declarat Marius Ianuli, team manager Steaua, la televiziunea Sportro.

Marius Ianuli acuză şi modul agresiv în care au jucat cei de la Tîrgu-Mureş, care a dus la accidentarea mai multor stelişti.

"Echipa este decimată. Rusescu are fractură de orbită, iar Keşeru are comoţie. Tănase, Sînmărtean, Varela şi Papp sînt accidentaţi, dar nu grav. Au leziuni. Jucătorii de la Tîrgu-Mureş au jucat agresiv pentru că li s-a permis, dar nu ei sînt vinovaţi. Doar N'Doye este vinovat pentru că tot meciul a provocat jucătorii Stelei, pentru că urmează jocul cu Dinamo", a declarat team managerul Stelei.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (174)
andrei.f
andrei.f  •  29 Octombrie 2014, 11:32

Argăseală, aşteptăm să-ţi faci datoria şi Kovacs să fie suspendat până la campionatul următor !

dorelus
dorelus  •  28 Octombrie 2014, 21:39

gen Netoiu sau fosti oieri Becali au ajuns milionari pe cind oameni cinstiti care au crezut ca va veni soarele si pe strada lor abia daca pot supravetui.Tiharia si prostia au reusit profitind de vremuri tulburi,asa-mi povestea bunica ca atunci cind imperiul rosu s-a instalat in anii50 cei mai prosti din comuna au fost promovati fiind usor de manipulat.scuze pt polemica dara sunt trist in fiecare an cind vad ce se intimpla.o seara buna.

dorelus
dorelus  •  28 Octombrie 2014, 21:35
Postat de 7mai1986 pe 28 Octombrie 2014, 16:59

Bun scuze ca te-am considerat un copil.Stiu intamplarea,dar tu vrei sa imi zici mie ca in maniera in care s-a arbitrat aseara ,a fost una normala?!Si ca stelistii sunt niste plangaciosi,nu?Daca tie ti se pare corect ceea ce a facut muresan,,care aproape meci de meci loveste si accindenteaza pe cineva.Tu crezi ca daca traiesti in Ardeal este ca si cum ai trai in america sau ce vrei sa zici.Ca voi aia de acolo sunteti civilizti si noi astia din restul tarii sunte niste maimute care ne scarpinam in cap si mancam banane.Crede-ma aveti o parere prea buna despre voi sunteti niste narcisisti.

domnul meu o sa ma opresc aici,ai dreptate gestul lui Muresean trebuie sanctionat drastic,fara mila,doream doar sa subliniez ca nu este corect sa urle stelisti cu atita ardoare"hoti,gangster etc",nu mi-as fi permis sa fac comentarii daca as fi trait in Ardeal ,aceasta regiune facind parte din Romania in occurenta meritindu-si soarta,sunt bihorean si am sansa sa traiesc pe alte meleaguri ,drept nu perfecte ,dar unde daca muncesti cinstit poti sa asiguri un trai corect familiei,ceea ce nu este cazul pe meleagurile mioritice nu pt ca Romania post decembrista nu ar fi cunoscut o crestere importanta a pib-ului doar ca baroni locali(te rog sa ma crezi stiu de ce vorbesc)sau fosti militie

Vezi toate comentariile (174)
Comentează