FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Steliștii au prins aripi și fac o promisiune măreață fanilor: "Vom fi cei mai puternici din România și printre cei mai buni din Europa"

FOTO: Facebook FCSB
FOTO: Facebook FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 26 octombrie 2017 17:56

 

Impresionat de evoluția tinerilor din meciul cu Sănătatea Cluj, 6-1, Helmuth Duckadam, președintele de imagine al celor de la FCSB, susține cu tărie că noua academie a roș-albaștrilor, construită la Berceni, va ajunge în scurt timp cea mai puternică din România, peste Viitorul și Dinamo. 

"La ce se construiește acolo, academia care funcționează la Berceni va fi în puțin timp cea mai puternică din România și una puternică în Europa. Avem grupe foarte bune la 2003, de exemplu, și oferim condiții fantastice - masă, cazare, școală.

În plus, am mai spus-o, Steaua are nevoie de echipa a doua. Jucătorii care cresc au nevoie de un loc unde să joace. A fost o greșeală când s-a renunțat la echipa a doua", a declarat Helmuth Duckadam, la TV Digi Sport.

Ilie Dumitrescu s-a arătat și el impresionat de tinerii FCSB-ului, hărăzindu-i un viitor strălucit lui Ianis Stoica, puștiul care la doar 14 ani a debutat cu gol pentru FCSB în meciul cu Sănătatea Cluj din Cupă, 6-1. 

"A avut o șansă extraordinară să debuteze la această vârstă. Are un fizic foarte bun, mi s-a părut matur, a acceptat jocul. A arătat personalitate pentru vârsta lui. Acum totul depinde exclusiv de el. Dacă acest copil va munci, va ajunge departe", a declarat Dumitrescu, potrivit sursei citate. 

Vezi și: Declarație emoționantă a lui Ianis Stoica după ce a devenit cel mai tânăr marcator din istoria FCSB: "O să scriu o carte despre acest meci, pentru mine e incredibil ce se întâmplă"

Așa arată casa Stelei! Cât a investit Becali în noua bază a FCSB-ului din Berceni și ce facilități are

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
its1134
its1134  •  27 Octombrie 2017, 16:58

Să-mi răspundă și mie gsp.oficial la întrebarea asta: Când a spus Helmuth "printre cei mai buni din Europa" așa cum ați pus în titlu? Vreți secțiune de comentarii curată, dar mințiți ca niște ordinari. Abia mă abțin să nu .. vai vai. Hai răspunde bă, tu jurnalistule care ai scris asta.

100002473541087
Danut Ognean  •  26 Octombrie 2017, 22:45

iarasi viseaza gigi si fcsb-istii

chris_bu67
chris_bu67  •  26 Octombrie 2017, 19:12

previziunile mamei Omida

Vezi toate comentariile (6)
Comentează