FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CEAHLĂUL

Steliştii cad pe capete înaintea returului cu Ludogoreţ » Giedrius Arlauskis a acuzat probleme musculare şi a fost înlocuit preventiv

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 23 august 2014 22:35

Problemele Stelei cu accidentările continuă în perspectiva meciului retur din play-off-ul Ligii Campionilor cu Ludogoreţ.


După ce Cristi Tănase a fost declarat incert pentru returul cu bulgarii, la meciul cu Ceahlăul, portarul Giedrius Arlauskis s-a accidentat în minutul 36 şi a fost înlocuit cu Florin Niţă.

Costel Gâlcă a decis să facă schimbarea din precauţie, Arlauskis a ieşit de pe teren acuzînd probleme musculare.

Steaua joacă miercuri, de la 21:45, în direct la Dolce Sport şi Digi Sport şi liveTEXT pe GSP.RO, la Ludogoreţ, returul din play-off-ul Ligii Campionilor.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
spinoza
spinoza  •  24 August 2014, 00:48

Ia uite-i cum se bucura!!! Bai muhaielelor! Ne vom califica in UCL si anul asta ca sa vedem cum va explodeaza pancreasul!!!!!!!

supereduardo10
supereduardo10  •  23 August 2014, 23:04
Postat de f111 pe 23 August 2014, 22:24

Keserule ,probleme ma ? N-a mai mers blatu ?

cred ca nu am nai dat ciobanu banu la nemteni sau zgarecit cum e ii tine pentru retur...orcum nu mai este bricheta sa-i impinga pa pa campionat

eternalchamp
eternalchamp  •  23 August 2014, 22:57
Postat de sange_alb.rosu pe 23 August 2014, 22:42

Eu zic ca meciul asta e blat hahahahahaha.

eu zic ca esti cel mai mare prost lasand asta la o parte chipciu in loc sa arate obrazul suporterilor mai bine ar bea un pahar umplut cu bun simt. Astazi pe final in loc sa continue faza el a preferat sa cada si a simulat ca un nesimtit, dupa aia injura arbitrul ca i-a dat al doilea galben. In conditiile in care pe primul la luat pentru proteste. iti lipsesc cei 7 ani de acasa amice. Lasa vrajeala si taria in clanta si apucate de fotbal Chipciule.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează