FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steliştii i-au răspuns lui Nedelcearu: "Când noi jucam cu Sparta Praga, ei aveau amical cu unii din liga a patra"

Articol de GSP - Publicat joi, 25 august 2016 20:13

Steaua a jucat miercuri, în Anglia, returul cu Manchester City încheiat cu victoria la limită a englezilor, scor 1-0. Meciul n-a fost pe gustul lui Ionuţ Nedelcearu de la Dinamo, care a declarat că i s-a părut că partida a semănat cu una amicală.

Replica steliştilor a venit imediat, prin intermediul lui Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al roş-albaştrilor.

"Nu are cum să continue duelul nostru cu Dinamo. Ei nu mai joacă în Europa de foarte mult timp. Deocamdată ei văd fotbal european doar la televizor.

Când o să joace și ei în cupele europene, atunci mai stăm de vorbă, până atunci nu avem cu cine discuta. Eu nu am ce răspuns să-i dau lui Nedelcearu. Când noi jucam cu Sparta Praga, ei au avut un amical cu o echipă din liga a patra", a declarat Duckadam la Digisport.

”Nu i-am bătut pentru că nu vrem să-i supărăm, vrem să avem o echipă cu care să ne luptăm în campionat. E adevărat că nu i-am bătut de 7 meciuri, dar nici nu am pierdut",  a mai adăugat oficialul roș-albaștrilor.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (50)
policefun
policefun  •  26 August 2016, 17:57
Postat de its1134 pe 26 August 2016, 09:13

Cine mă? Helmuth Duckadam? Tu ai citit articolul? Ești ***?

Cand *** juca fotbal juca si DINAMO fotbal. Ca pe nemti din Hamburg nimeni altii decat detinatorii Cupei Campionilor cu un sezon inainte nu ia scos *** ci DINAMO. ciocul mic da

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1101308499955863
Alexandru Ionut  •  26 August 2016, 10:38
Postat de zidane92 pe 26 August 2016, 08:54

raspunsuri *** de la niste oameni cu iq sub al unei ***, si dinamo cand juca cu manchester united steaua cu cine juca, daca real joaca cu alcorcon si in aceeasi saptamana bayern cu barca inseamna ca real e slaba nu la mintea voastra???? ***!

Cand dinamo lua bataie de la United cu 5-1 la general, Steaua se califica in grupele Cupei UEFA si ca apoi sa ajunga si in primavara europeana si sa o scoata si pe Valencia(detinatoarea trofeului), asa ca mai informeaza-te in momentul cand vrei sa te dai atotstiutor ;)

its1134
its1134  •  26 August 2016, 09:13
Postat de kami72 pe 26 August 2016, 08:15

Cand echipa Steaua juca fotbal, el nici nu exista... poate ii spune cineva astuia ca el joaca la FCSB si nu la Steaua (da, acel club mare si galonat din Europa)

Cine mă? Helmuth Duckadam? Tu ai citit articolul? Ești ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează