FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steliștii încă nu știu când vor reveni pe Arena Națională: "Se pare că e vorba de probleme procedurale"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 martie 2016 21:10

Steliștii nu sunt siguri că vor disputa partida cu ASA Târgu Mureș pe Arena Națională, în ciuda faptului că stadionul este aproape de a fi redeschis. Primăria capitalei a depus documentația necesară la IGSU, iar oficialii bucureșteni așteaptă doar să primească avizul pentru siguranța la incendiu.

Valeriu Argăseală a declarat că pot exista probleme procedurale care să nu permită desfășurarea meciului din 2 aprilie pe Arena Națională.

"Din informațiile pe care le am se pare că e vorba de probleme procedurale și nu mai este un motiv de a se prelungi discuția sau aprobare. Avem speranțe că meciul următor din campionat se va putea desfășura pe Arena Națională", a declarat Argăseală pentru Digi Sport.

După închiderea Arenei Naționale, Steaua a disputat meciurile de pe teren propriu la Pitești.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează