FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - STEAUA, DUMINICĂ, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

Steliștii prefațează duelul cu FC Voluntari: "În tribune o să fie mai mulți steliști, chiar dacă se joacă la Ploiești" » Cum va arăta echipa roș-albaștrilor și cine va fi atacant

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 septembrie 2016 14:38

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a prefațat duelul cu FC Voluntari, de mâine, care se va disputa la Ploiești.

"În afară de accidentarea lui Aganovici (detalii aici), mai avem probleme cu anumiți jucători. Acuză probleme musculare și sperăm să îi recuperăm. Va fi un meci dificil. Vom juca pe un teren neutru și nu știu cum va fi gazonul. Sigur că fanii din tribune vor ține cu Steaua, chiar dacă se joacă la Ploiești. Oriunde joacă Steaua în deplasare, stadioanele sunt pline.

Florin Marin a zis că nu se teme de noi? Păi, el se bate cu Steaua? De ce să se teamă de noi? Să fim serioși", a spus Reghecampf la conferința de presă.

Echipa probabilă a Stelei: Niță - Enache, Tamaș, Toșca, Momcilovici - Moke, Bourceanu - Ad. Popa, Boldrin, De Amorim - Fl. Tănase

Meciul FC Voluntari - Steaua se va disputa duminică, de la ora 20:30, și va fi în direct pe DigiSport, DolceSport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Citește și: Își întâlnesc coșmarul » Steliștii, față în față cu singurul antrenor care îi domină în ultimii 5 ani

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
haideusicfr
haideusicfr  •  24 Septembrie 2016, 23:01

Jakolis ,te-ai prostit!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  24 Septembrie 2016, 19:02

Acest meci e un simulacru ! Ce asteptări de meci disputat corect să ai cand Consiliul de Administratie al clubului e numit de....Becali !!!! Avem de a face cu un caz de incompatibilitate sportivă iar faptul că FC Voluntari e sponsorizată de Consiliul Local e doar praf in ochi dacă deciziile sunt luate de oamenii lui Becali care controlează totul la club !!!

ukey
ukey  •  24 Septembrie 2016, 18:59

Mai multi stelisti decat "voluntaristi" ? Normal.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează