FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steliștii promit: "Într-o lună se va cristaliza primul «11»" + Roș-albaștrii nu se tem de Villarreal: "Nu e de speriat"

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2016 19:01

Steaua merge bine în Liga 1, însă jocul formației lui Reghecampf suferă în grupele Europa League. Helmuth Duckadam, președintele de imagine al clubului, e convins că echipa se va omogeniza în cel mai scurt timp.

"La Timișoara jocul nu a fost cel așteptat de noi toți, am văzut multe pase greșite, dar e greu, va mai dura cel puțin o lună până se va cristaliza primul «11».

Acum nu vreau să fiu deplasat, dar am văzut și echipe mai mari ca a noastră, cum este cazul lui Manchester United, care are parte, la fel, de un start mai greu", a declarat Duckadam la Digisport.

" Villarreal nu e de speriat"

Oficialul roș-albaștrilor a vorbit și despre următoarea partidă din grupele Europa League împotriva lui Villarreal, de pe 29 septembrie.

"Următoarele două meciuri de acasă, cu Villarreal și cu Zurich, trebuie câștigate dacă vrei să rămâi în grafic pentru calificarea în primăvara europeană. Eu cred că putem să ne calificăm.

Villarreal nu este o echipă de speriat, nici ei nu joacă fantastic, dar noi trebuie să facem un meci bun și să avem, foarte important, stadionul plin. Sunt convins că la ora meciului cu spaniolii, Steaua va avea cristalizată formula de joc", a adăugat Duckadam.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
mickey13
mickey13  •  20 Septembrie 2016, 10:32
Postat de sange_alb.rosu pe 19 Septembrie 2016, 21:38

Duckadam spune ca la Timisoara s-au facut multe greseli. Ziaristii GSP spun ca fcsb merge fara greseala in campionat. Poftim jurnalism!

Pai... fara greseala=fara infrangere! La asta se refera indivizii aia cand spun fara greseala. In schimb, tot jocul Stelei e plin de greseli: tehnico-tactice, de plasament, etc (multe etc-uri, din pacate...).

balauru48
balauru48  •  19 Septembrie 2016, 22:36

*** asta are ce are cu cristalizarea. La fiecare declaratie o da-n cristale

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  19 Septembrie 2016, 22:05
Postat de Xenopol Alexandru pe 19 Septembrie 2016, 22:04

Zau? "Bate" si pe Villarreal?! Cat le mai trebuie sa inteleaga ca la extern sunt zero? Da,au nevoie ca stadionul sa fie plin..

Sa mai faca un ban... vin aia si le trag o batuta !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează