FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO 0-3

Steliștii regretă că i-au ajutat indirect pe dinamoviști: "Noi i-am băgat în play-off și suportăm consecințele"

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 mai 2017 09:36

Dinamo este pe primul loc în Liga 1 și are șanse de a câștiga campionatul, deși s-a aflat într-o situație dificilă în finalul sezonului regulat.

Dinamo putea rata play-off-ul dacă FCSB pierdea cu Gaz Metan, în ultimul meci, dar a remizat, 1-1, medieșenii au ratat prezența în play-off, iar echipa alb-roșie a urcat în primele 6.

"În România există o vorbă: «Pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești!». Noi trebuie să suportăm consecințele. Noi i-am băgat pe Dinamo în play-off, nu s-au băgat ei. Putea să vină la ei orice antrenor, Contra, Mourinho.

Era normal să jucăm corect? Hai să vedem și cât de corect va juca CS U Craiova cu Viitorul. Noi nu am menjat jucătorii și suportăm consecințele. Puteam să jucăm și noi cu rezervele, cu Dennis Man.

Corect, ne-am pus și piedică singuri pentru că nu am învins Viitorul. Am avut foarte multe ocazii, pe care, corect, nu le-am fructificat și e vina noastră, dar am avut și două penalty-uri clare, neacordate", a spus Helmuth Duckadam la TV Digi Sport. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (75)
bazileon
bazileon  •  07 Mai 2017, 15:13

Cat despre acuzatia grava "*** la cioban" (sper ca nu sunt probleme cu oierul), am folosit-o tocmai din respect pentru marele portar de odinioara. Silit fiind de asprimile vieti,i a acceptat o functie nedemna ce-l forteaza la astfel de luari de pozitie jalnice.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bazileon
bazileon  •  07 Mai 2017, 15:06

Ducadam neaga insasi esenta competitiei si este etalat cu nerusinare in gaseta Dar atat el cat si scribii-cenzori nu au in vedere ca daca Steaua era "desteapta" si pierdea la Gaz Metan, ar fi avut s mai putine puncte decat Viitorul. Dupa cum e greu de crezut ca Gazul ar fi izbutit sa ia patru puncte Viitorului. Cred ca astea sunt lucruri evidente, macar primul. Cat despre tristul dispret al lui Duckadam pentru ideea de fair play, las somitatile morale ale Gazetei sa se pronunte, daca vor socoti de cuviinta.

bazileon
bazileon  •  07 Mai 2017, 14:11

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (75)
Comentează