FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 1-1

Steliștii s-au "răzbunat" pe Alex Ioniță » Ce s-a întâmplat în minutul 80 la FCSB - CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 februarie 2018 23:38

Intrat în minutul 80 al meciului FCSB - CFR Cluj 1-1, Alexandru Ioniță II a fost în centrul atenției.

După mai multe declarații dure făcute de Ioniță la adresa FCSB-ului, crainicul Arenei Naționale l-a ironizat pe mijlocașul crescut de Rapid. În momentul în care fotbalistul a intrat pe gazon, numele lui Ioniță nu a fost pronunțat, ci doar numărul, lucru remarcat și de Basarab Panduru la TV Telekom Sport.

"Schimbare la CFR Cluj. A ieşit Sebastian Mailat şi a intrat jucătorul cu numărul 11", a spus crainicul Arenei Naționale.

Ioniță a fost dorit de Gigi Becali la FCSB, dar mijlocașul de 23 de ani a refuzat, spunând că este fanul celor de la Rapid. Mai mult, în turul sezonului regulat, când juca la Astra, Ioniță le-a făcut semne obscene fanilor FCSB.

"Așa am fost crescut, nu le suport trecutul celor de la Steaua, aduceau jucători cu forța la echipă, câștigau trofee la fel, de fapt, le furau, nici nu cred că le câștigau! Nu înțeleg cum oamenii țin cu o echipă precum Steaua dacă îi cunosc trecutul"Alex Ioniță în iunie 2017 pentru Gazeta Sporturilor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (48)
minell73
minell73  •  11 Februarie 2018, 20:54
Postat de Marinescu Johnny pe 11 Februarie 2018, 13:30

Daca nu ar fi presa corupta i-ar da dreptate 100% lui Ionita , are dreptate in tot ce declara si vb foarte bine pt un fotbalist . Felicitari Alex Ionita , esti un nr 10 adevarat .

Din punctul meu de vedere, Ionita si Budescu, sunt cei mai buni fotbalisti Romani la ora actuala.

haideusicfr
haideusicfr  •  11 Februarie 2018, 16:11
Postat de Eugen Eugenescu pe 11 Februarie 2018, 14:38

norocul nostru ca vine un academician ca Ionita si ne invata istorie !

Ionita are coloana vertebrala.A declarat ca decat sa joace la FCSB mai bine se lasa de fotbal.S-au purtat urat cu el cei de la Astra ,l-au dus la echipa a doua. Nu-i nimica noi la Cluj ne bucuram de decizia si fermitatea sa si-l vom sustine. Golofca ,Barbutan ala de la Cluj-Botosani ar trebui sa se ascunda in fata lui. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  11 Februarie 2018, 16:08
Postat de andyandrei2015 pe 11 Februarie 2018, 11:32

saracii care comenteaza aiurea pe aici sunt niste frustrati ca si papagalul asta de ionita,toata viata lor au poftit la laurii stelei,nimeni niciodata in tara asta,nu va mai egala performantele acestei echipe,ei nici macar nu mai au echipe,se vede ce iubiti sunt,toti se inghesuie sa bage bani,hahah

Performantele äcestei echipe"au fost realizate pe spatele nostru al tuturor. Steaua era o echipa nationala cu jucatori adusi cu forta din toata tara. In ultimii ani v-ati facut de mandra minune in Ch l.Si nu numai.Acolo nu mai sunt arbitri sa va dea 11 metri pentru suturi in fund sau caderi teatrale in careu .Vorbimdupa meciul cu Lazio.Sper sa v-o traga cum nu a facut-o CFR. Imi pare rau ,dar atitudinea voastra ma face sa-mi schimb parerea si sustinera in meciul cu italienii.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează