FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steliştii se antrenează în lux pe cea mai modernă bază de pregătire de pe litoralul Mediteranei

Articol de GSP - Publicat luni, 18 ianuarie 2010 00:00

Mihai Stoichiţă a ales ca echipa să se pregătească într-un complex de 5 stele, unde acum doi ani s-au jucat meciuri la Campionatul Europeanu Under 17

Tehnicianul roş-albaştrilor, Mihai Stoichiţă, se gîndeşte şi la confortul fotbaliştilor atunci cînd este vorba despre antrenamente. El a ales ca echipa să se pregătească în una dintre cele mai frumoase baze din Turcia. La 15 minute de mers de la hotelul Concorde, unde este cazată Steaua în localitatea Lara, arena Mardan pare un imens castel. "E ceva senzaţional. După ce treci prin cîteva sate destul de urîte să vezi un asemenea stadion e minunat", spun steliştii.

"Terenul e masă de biliard"
Stadionul central are 10.000 de locuri! E bijuteria complexului şi locul unde este posibil ca Steaua să dispute amicalul cu Red Bull Salzburg, din 26 ianuarie. Arena pe care se antrenează Steaua are 2.000 de locuri şi este lipită de stadionul Mardan.

"Este o bază senzaţională. Chiar dacă a plouat torenţial în ultimele zile, terenul se prezintă excelent. Are un sistem de drenaj foarte bine pus la punct şi acest lucru se vede. Cine credea în urmă cu ceva timp că în această zonă se pot construi asemena baze sportive? ", a spus antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă.

20.000 de euro costă închirierea arenei Mardan pentru un meci amical

Baza e a unui azer miliardar
Complexul sportiv Mardan a fost construit de la zero de un om de afaceri din Azerbadjan. Pe lîngă stadion, motel şi terenurile de antrenament, miliardarul a mai construit în Lara un hotel grandios, care va fi dat în folosinţă în acest an, iar vizavi de acest stabiliment şi-a făcut un imens parc. Doar gardul împrejumuitor l-a costat aproape un milion de euro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
 •  18 Ianuarie 2010, 13:20

cum la bucuresti ninge si iar ninge iar in turcia este caldut si bine ar fi cazul sa puna osul la treaba baietii si sa se pregateasca ca niste adevarati sportivi nu sa aiba numai pretentii si sa se vaite di orce. La treaba ca trebuie sa rezistati un intreg retur.

 •  18 Ianuarie 2010, 10:51

OFERTA HOTEL MARDAN 1410Eur taxe incluseve...leveltour.r o

 •  18 Ianuarie 2010, 09:37

o sa vina vreodata momentul in care sa nu ne mai miram de normalitate? mama ce gard de 1mil de euro, mama ce sistem de drenaj care vai uite chiar dreneaza apa, vai ce dusuri........tzaranie!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează