FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steliştii sînt alături de Halep: "O să urmărim meciul! Îi ţinem pumnii" » Rîpă: "Sînt mîndru că sînt contemporan cu ea"

Articol de GSP - Publicat marti, 21 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 21 ianuarie 2014 21:46

Fundaşul dreapta al Stelei, Cornel Rîpă, nu este îngrijorat de faptul că echipa nu a cîştigat nici un meci amical şi anunţă că Steaua este gata să cîştige un nou titlu.

"Nu se compară un meci oficial cu un amical. Aici ai încărcat tot timpul. Trebuie să ne vedem de treaba noastră.

Cheia e la noi. Dacă noi vom fi pregătiţi cum am fost pînă acum, cred că totul rămîne la îndemîna noastră.

Sînt pregătiţi pentru titlul cu numărul 25 şi sper şi eu la sfîrşitul sezonului ca Bourceanu şi Tătăruşanu să ridice trofeul împreună cu echipa şi apoi să îşi vadă de drumul lor”, a declarat Cornel Rîpă.

"O să urmărim online partida ei. Îi ţinem pumnii, eu sînt mîndru că sînt contemporan cu Simona Halep.

Tot timpul am fost de părere că noi, românii, sîntem foarte talentaţi. Am urmărit meciurile Simonei pînă acum şi nu m-a dezmăgit", a spus Cornel Rîpă.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  21 Ianuarie 2014, 23:02

Bravo Simona ! Ce e enervant este faptul ca unele asa zise personalitati sportive isi rup panzele de paianjen in care isi petrec viata anosta si profita de momentul Simonei sa isi dea cu parerea ! Nu m-ar surprinde sa auzi vreo 10 din ei care spun ca au indrumat-o, ca au sfatuit-o, ca au intalnit-o, samd ! Acum ceva timp Nastase era ironic referitor la bustul proeminent al Simonei, acum face pe specialistul !

marius10094
marius10094  •  21 Ianuarie 2014, 21:54

Romania este alaturi de Simona... Nu numai stelistii ;)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează