FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steliştii trebuie să pluseze dacă vor să facă transferul sezonului: ”Dacă mi se oferă prelungirea, va fi prima opţiune”

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 21 noiembrie 2014 16:47

Steaua pregăteşte deja lista de achiziţii, deşi mai are de disputat nu mai puţin de 7 meciuri. Cap de listă este al doilea golgeter al campionatului, Toto Tamuz. Atacantul Petrolului spune însă că ”lupii” rămîn prima sa opţiune, în ciuda interesului din Ghencea.

"Nu mi-am propus să plec nicăieri, mă simt bine aici şi nu mă gîndesc la nimic altceva. Trupul meu, mintea şi inima mea sînt la Petrolul şi îmi doresc să ajut echipa să-şi îndeplinească obiectivele. Pentru mine, cel mai important lucru este meciul de duminică. Sînt sub contract cu Petrolul şi nu vreau să plec.

Dacă domnul Capră îmi va oferi o prelungire a contractului, va fi prima mea opţiune. Nu mă gîndesc la oferte sau la faptul că sînt cluburi care mă monitorizează. Pînă la urmă, este normal să se întîmple asta pentru un jucător cînd evoluează bine. Însă, repet, eu stau numai cu gîndul aici, la Petrolul, mă concentrez pe meciurile pe care le avem de disputat", a declarat Toto Tamuz.

Citeşte şi: Impresarul lui Toto Tamuz îi grăbeşte pe stelişti: "Mai sînt cluburi din străinătate au venit să-l vadă"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Noiembrie 2014, 23:32
Postat de nebraska pe 21 Noiembrie 2014, 18:12

Ba frate same,unde ai disparut? L-a mai vazut cineva?

bine face ca si-a luat o pauza. deja pe gsp e pierdere de vreme, userii au luat-o la vale, nu mai sunt comentarii pozitive pe topicuri. prosp deja este in avanas, se discuta f civilizat acolo, mi-am facut recent un cont, am postat de cateva ori si chiar e mult respect acolo.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Noiembrie 2014, 23:30
Postat de vap_andrei pe 21 Noiembrie 2014, 21:05

Hopa că M-amuz și eu. :)

ha ha, se amuza toata lumea cand vine vorba despre scenarii SF.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Noiembrie 2014, 02:01

pai sa pluseze, daca vor un purcel apetisant, ala costa. grasunul e si negrutz, deci e bun de carne. pacat ca nu da si lapte, lana, cash, miezi si oua, era porcushorul ideal la stana.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează