FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steliştii vor să se întărească din Ştefan cel Mare: "Dinamo are cîţiva jucători interesanţi!"

Articol de GSP - Publicat joi, 24 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 24 aprilie 2014 17:29

Posibilele transferuri pe axa Dinamo - Steaua prind tot mai mult contur. Preşedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, recunoaşte că marea rivală are cîţiva jucători interesanţi, pe care roş-albaştrii au pus ochii. 

"Dinamo are cîţiva jucători foarte interesanţi. Au fost atîţia jucători care au jucat şi la Dinamo, şi la Steaua, încît de multe ori cînd aud "niciodată la Dinamo, niciodată la Steaua" mi se par nişte aberaţii.

În primul rînd, eşti jucător profesionist şi faci meseria asta pentru performanţă, pentru tine şi pentru familie", a spus preşedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam conform DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
vasileschi
vasileschi  •  25 Aprilie 2014, 08:10
Postat de botizansaracieclonata pe 24 Aprilie 2014, 20:12

Becali plateste cat cere Marian Iancu, 800.0000 euro pe jumatate din Rotariu.

cat ma ? ia uitate cate zerouri ai pus ?

vasileschi
vasileschi  •  25 Aprilie 2014, 08:08

Am un respect deosebit fata de d-l Ducadam , dar acum o cam ia razna , nu vrea sal duca si pe Stoican ! pai are cel mai bun antrenor cei mai buni jucatori ce vrea sa faca cu cei de la Dinamo nu dansul afirma ca, jucatori Stelei sunt cu cel putin o clasa peste cei de la Dinamo ? daca a luat-o si el pe aceeias cale ca si Reghe e mare pacat .

saviola2_8
saviola2_8  •  25 Aprilie 2014, 00:57

la orice echipa din liga 1 gasesti macar 1 juator interesant, cu potential, si dinamo are vreo 3-4, tucudean, rotariu, lazar, chiar si grigore, dar nu vad de ce am cumpara neaparat de la echipa de pe locul 4-6( vedem la final), asta doar daca vrei sa faci o ambitie sau un moft, dar nu cred ca sunt la dinamo nisyte jucatori neaparat extraordinari pe care steaua e musai sa ii aiba.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează