FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Știm cum arată noua Steaua » Rădoi vine antrenor și și-a făcut deja staff-ul!

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2015 02:00

Este o chestiune de zile pînă cînd Mirel Rădoi va fi numit, oficial, antrenor al Stelei!

Surse apropiate grupării din Ghencea afirmă că decizia lui Gigi Becali e deja luată, iar finul latifundiarului din Pipera este alesul pentru ediţia 2015/2016. Fost căpitan al Stelei, ultima dată la Al Arabi, de care tocmai s-a despărţit, Rădoi, 34 de ani, a început deja să lucreze în perspectiva noii sale cariere. Pentru început, pînă cînd va fi oficializată numirea sa ca antrenor al Stelei, Mirel își formează staff-ul tehnic cu care va lucra la roș-albaștri.

Gazeta Sporturilor a aflat componenţa echipei tehnice a lui Rădoi pe care o puteți citi în ediția tipărită și cea digitală, alături de alte detalii despre sosirea fostului căpitan al roș-albaștrilor pe banca echipei!

 Alte subiecte din ediția exclusiv print de azi:

✓Comentariu incredibil la televiziunea lui Paszkany: "Cînd deschizi ușa duhnește a incompetență!"

✓Adio, garda veche! Schimbările care vor avea loc la Dinamo pentru noul sezon
✓Prinții deșertului » Povestea românilor care au luat eventul în Oman
✓Cele mai tari ponturi sînt doar în ziar! Mizează pe noi și cîștigă!
✓Ziua fierbinte a lui Răzvan Lucescu » Cum a trăit finala Cupei și care este relația cu patronul lui Xanthi
✓Bătrîna Doamnă reloaded » Cum a fost salvat simbolul Aradului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (34)
1604654263109853
Ionut Mantog  •  26 Mai 2015, 15:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mvradulescu
mvradulescu  •  26 Mai 2015, 11:50

Am tot respectul pentru valoarea sportivă și atașamentul față de Steaua a d-lui Mirel Rădoi, însă consider că se pripește încercând să debuteze în antrenorat la clubul unde presiunile pentru rezultate și trofee sunt uriașe ! Dl. Gheorghe Becali nu s-a jenat să se poarte "necuviincios" cu nașul său, pe când încerca să se afirme în aceeași profesie ! Vă imaginați cum o să se poarte cu finul ... Dealtfel nici simbolul Stelei (dl. Marius Lăcătuș) nu s-a bucurat de un tratament mai civilizat ! Dacă vrea să se afirme în meseria de antrenor, ar trebui să amâne opțiunea pentru Steaua până va abandona actualul "finanțator" la orice legătură cu această echipă ! Atunci ar fi binevenit și ar avea șanse reale de afirmare !

puiu.mordasan
puiu.mordasan  •  25 Mai 2015, 20:01

Romania tara unde e posibil orice...totusi cred ca asta este o bascalie de-a lui Gheorghe care sta acum si rade cu lacrimi de presa sportiva de pe Dambovita....

Vezi toate comentariile (34)
Comentează