FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Știm de ce vrea Hagi să vândă Viitorul » Omul său de încredere a dezvăluit tot!

Articol de GSP - Publicat marti, 21 noiembrie 2017 09:02

Gică Hagi vrea să vândă pachetul majoritar de acțiuni al clubului Viitorul Constanța pentru 7 milioane de euro.

Cristian Bivolaru, directorul general al campioanei României, spune că Hagi a recurs la acest gest pentru a nu mai fi nevoit să vândă jucătorii importanți în pauzele competiționale.

"Dorința lui ar fi să nu se mai lovească de astfel de situații, în care să ruleze mulți jucatori, ci să meargă pe un lot stabil, cu două-trei schimbări de la un sezon la altul, să nu mai fie nevoit să mai vândă cei mai buni jucători. Vrea să fie competitiv față de celelalte echipe", a declarat Cristian Bivolaru la Radio Sport Total FM.

8 ani au trecut de când Hagi a înființat clubul Viitorul Constanța

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
ralffy_mr
ralffy_mr  •  21 Noiembrie 2017, 21:22
Postat de haideusicfr pe 21 Noiembrie 2017, 20:30

Daca vinde pachetul majoritar cade si el.Nu-l mai tine nimeni .Pateste ca Miriuta la CFR. Cred ca e in necaz cu banii ,are datorii si asta e secretul.

Se face marire de capital si pentru asta se vind actiuni. Banii intra in firma si nu se duc la Hagi. Nu mai fi gagautza! Altfel daca ai dovezi ca Hagi e in Faliment dovedeste-o!

haideusicfr
haideusicfr  •  21 Noiembrie 2017, 20:30

Daca vinde pachetul majoritar cade si el.Nu-l mai tine nimeni .Pateste ca Miriuta la CFR. Cred ca e in necaz cu banii ,are datorii si asta e secretul.

sexilian
sexilian  •  21 Noiembrie 2017, 16:27

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează