FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Stoican a revenit la Dinamo! Ce poate merge rău după revenirea sa

Articol de - Publicat miercuri, 25 martie 2015 23:27

 Flavius Stoican a revenit pe banca lui Dinamo, după ce a fost demis în noiembrie. GSP îți prezintă cinci motive pentru care revenirea acestuia să nu fie de bun augur pentru “cîini”. 

  1. Se va impune în fața jucătorilor?

Flavius Stoican a fost adus înapoi la cererea jucătorilor, care nu l-au mai dorit pe Mihai Teja. Deși ar părea un avantaj că fotbaliștii l-au cerut pe Stoican, acesta poate avea probleme.

Stoican va trebui să îi mulțumească pe toți jucătorii, care vor dori să joace cît mai des, iar de aici ar putea apărea multe tensiuni. Fotbaliștii importanți din lot i-ar putea reproșa lui Stoican că nu îi folosește mai des, deși ei l-au cerut înapoi, și l-ar putea șantaja pe antrenor.

  1. S-a certat cu cei din conducere

Cînd a plecat, Stoican nu a lăsat în urmă o relație foarte bună cu cei din conducere, în special cu Anghelache, președintele clubului.

Este de văzut cum va colabora Stoican cu Anghelache și cum vor putea trece cei doi peste neînțelegerile din trecut. În plus, Stoican va trebui să lucreze și cu Stanciu, care a declarat că singurul antrenor cu care este dispus să lucreze la Dinamo este Teja.

  1. Instabilitate pe banca lui Dinamo

După instalarea lui Stoican, Dinamo este la a treia schimbare de antrenor în acest sezon. Instabilitatea de pe banca lui Dinamo îi poate afecta pe jucători și poate duce la inconstanță în rezultate și la jocuri slabe.

  1. Nu cunoaște jucătorii

Dinamo a avut o campanie de transferuri puternică și a adus mulți jucători noi, ceruți de Teja și Stanciu. După numirea sa, Stoican are puțin timp la dispoziție pentru a-i cunoaște pe jucători și pentru a vedea ce să ceară de la fiecare.

  1. Nu este dorit de fani

Deși este un fost jucător al lui Dinamo, Stoican nu va avea un nou mandat liniștit, ci va avea probleme cu suporterii.

După numirea lui Stoican, fanii lui Dinamo au reacționat dur. Aceștia și-au manifestat nemulțumirea față de readucerea acestuia și au declarat că vor protesta la fiecare meci.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează