FOTBAL  »  Superliga  »  PARIURI

Stoican despre implicarea în scandalul pariurilor: ”Eu am avut grijă de aproapele meu, dar cîteodată e mai bine să fii atent” :D

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 noiembrie 2015 14:34

Flavius Stoican, fostul antrenor al lui Dinamo, a vorbit despre scandalul ONJN - bet365 în care este implicat.

Gazeta Sporturilor a aflat în exclusivitate că fostul tehnician al celor de la Voluntari, dar și actualul antrenor al lui CSMS Iași, Nicolo Napoli, se află pe lista celor care au pariat pe site-uri interzise de ONJN. (Detalii aici)

"În primul rînd, habar n-am avut că există un cont pe numele meu. În primă fază, am crezut că este o glumă, apoi oamenii au insistat, am avut o discuție cu ei și nici atunci nu am crezut. Abia după ce am discutat cu ei în amănunt am tras concluziile că într-adevăr exista. În al doilea rînd, eu nu am jucat și nici nu o să joc vreodată în viața mea la pariuri sportive.

În al treilea rînd, pe contul acela nu există niciodată vreun pariu pe meciuri de fotbal, ci doar jocul de poker, din vorbele celor de la ONJN - care au confirmat acest lucru - și din vorbele fratelui meu, care a recunoscut în ceasul al 12-lea și mi-ar fi spus, dacă mai existau dubii sau temeri. Vă spun cu siguranță, dar pînă nu se va demonstra, nu vreau să fiu crezut pe cuvânt. Dacă nu îmi spunea fratele meu, nu credeam", a spus Flavius Stoican la DigiSport.

"Dacă va fi nevoie, voi merge cu încredere la Federație. Nu mă tem de o sancțiune, pentru că știu ce fac în viața mea. Eu am avut grijă de aproapele meu, dar cîtedată e mai bine să fii atent"
Flavius Stoican

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
paddy
paddy  •  28 Noiembrie 2015, 00:20

Si frat'su e cumva Maria Prodan ? :))))

sorin.pch
sorin.pch  •  27 Noiembrie 2015, 18:44
Postat de dac.impielitzat pe 27 Noiembrie 2015, 16:18

stai ca nu pricep... acum zice ca acel cont a fost a lui frat'su?

si pt cei care acuza dinamo in acet caz, uitati-va ***, despre ce perioada este vorba. atunci stoican nici macar nu era antrenorul lui dinamo, cum spune si e... "pe contul ala nu s-au facut pariuri sportive, doar jocuri de poker", joc pe care il juca fratelelui de pe acel cont.... facut pe numele lui pt ca el avea carte de munca si card, iar fratele lui, nu.... 3 umeaza sa se dezvaluie nemele jucatorilor de la fcsb ce pariau pe fotbal in perioada in care activau la fcsb.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sorin.pch
sorin.pch  •  27 Noiembrie 2015, 18:37
Postat de dac.impielitzat pe 27 Noiembrie 2015, 16:18

stai ca nu pricep... acum zice ca acel cont a fost a lui frat'su?

de primadat a sustinut asta. niciodata nu a spus ca este contu lui, asa ca faza "acum zice ca nu este al lui" nu se aplica in acest caz

Vezi toate comentariile (10)
Comentează