FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII TÂRGU JIU - CONCORDIA CHIAJNA 3-2

Stoican, epuizat după victoria dramatică obținută în fața Concordiei: "Nu ne este ușor, dar sperăm" » Eroul gorjenilor, implicat într-un scandal cu un coleg: "Mi-am asumat asta"

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat luni, 15 mai 2017 22:30

Flavius Stoican, tehnicianul celor de la Pandurii Târgu Jiu, a vorbit despre victoria dramatică obținută de echipa sa împotriva Concordiei Chiajna, scor 3-2.

"A fost un meci frumos, fotbalul te răsplătește dacă ești corect cu el și ești atent la fiecare fază. Am avut noroc, dar cred că victoria obținută este total meritată. Băieții erau conștienți că rămânerea în prima ligă depindea de acest meci. După pauză, Batin și Yasin Hamed au făcut diferența.

Batin a jucat mai puțin în ultima vreme pentru că a fost implicat într-o ceartă cu un coleg, iar eu nu tolerez astfel de episoade, a fost o decizie pe care mi-am asumat-o. Dar, Dumnezeu îl răsplătește pentru că are suflet bun și are calitatea necesară să facă diferența. 

Dacă reușim să batem la Târgu Mureș suntem la egalitate cu ACS Poli și Concordia. Play-out-ul se joacă, chiar dacă nu ne este ușor, sper să ne salvăm", a declarat Flavius Stoican, la TV Dolce Sport. 

"Este cel mai nebun și mai frumos moment trăit de mine în cariera de antrenor" Flavius Stoican

 Pandurii a învins-o pe Concordia Chiajna, scor 3-2, după un meci dramatic (DETALII DESPRE PARTIDĂ, AICI)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează