FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO 1-1

Stoican "rănit" după derby: "Asta este dureros pentru mine"

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 martie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 01 martie 2014 23:48

Dinamo a ratat o mare victorie în Derby de România după ce Claudiu Keşeru a egalat cu un minut înainte de finalul celor 90 de minute.

La finalul partidei, Flavius Stoican a fost dezamăgit după remiza obţinută: "Sînt un pic dezamăgit că am fost la un pas de victorie împotriva Stelei. Asta este situaţia, în meciul de acasă cu Viitorul am condus 1-0 80 de minute. Era cît pe ce să plecăm cu cele 3 puncte, asta este dureros pentru mine.

Am venit să cîştigăm aici, cînd marchezi un gol joci la fel. Acea execuţie a lui Keşeru ne-a spulberat visele.

Jucătorii sînt trişti acum, ne pare rău că nu am cîştigat. Voiam să le închidem gura tuturor celor care vorbesc urît despre echipa noastră.

Nu a fost nimănui uşor în această săptămînă, dar am demonstrat că putem juca de la egal la egal cu orice echipă", a spus Stoican la Digisport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (71)
bamse1901
bamse1901  •  02 Martie 2014, 12:49

pai iar ai gresit Flavius ca nu trebuia sa-l bagi pe asanovici ala

shab
shab  •  02 Martie 2014, 09:36
Postat de strazi1 pe 02 Martie 2014, 09:24

Fiecare vede ce vrea,jocul stelei s-a rupt de tot de cand a fost scos adi popa si valera, eu nu stiu ce fotbal vedti voi, aveti in fata doar echipa voastra preferata, dar trebuie sa vezi si in asamblu,e clar ca steaua e peste dinamo ca valoare cu 2 clase, insa aseara dinamo a stricat construcita, hai sa nu mai fim altruisti.

Cred ca ai vrut sa zici 'realisti'. Pai nu a zis nimeni ca Steaua a jucat bine ieri, chiar din contra, toti stelistii recunoastem ca a jucat prost, chiar mai prost decat a facut-o Dinamo. Nu prea sunt de acord cu teoria ca Dinamo a stricat constructia Stelei. Si-au stricat-o stelistii singuri. Popa a intrat de vreo 5 ori singur in careu si de fiecare data s-a grabit si a dat-o in balarii. In repriza secunda am fost penibili, dupa ce am luat gol am intrat in panica si am gresit absolut toate pasele. Noroc cu sutul bun al lui Keseru.

strazi1
strazi1  •  02 Martie 2014, 09:24
Postat de shab pe 02 Martie 2014, 08:05

Cred ca ti-a sacadat streamingul. Dinamo n-a jucat nimic. Steaua a pierdut din nou doua puncte cu o echipa de pluton, din cauza unei evolutii execrabile. Dinamo s-a prezentat ca o echipa de divizia C (conform valorii sale), care n-ar fi dat gol nici daca se juca pana dimineata. Norocul lor ca l-au prins pe Tatarusanu darnic, si le-a facut cadou un penalty cretin, la fel ca acum 3 ani, cu Torje. O intrare de imbecil, asupra lui Tucudean, care ar fi fugit cu mingea la coltul terenului. Popa a jucat mizerabil, a gresit absolut toate pasele, macar 2 daca ar fi dat cum trebuie, era 2-0 la pauza si terminam discutiile, iar dupa pauza, absolut toata echipa a jucat incredibil de prost.

Fiecare vede ce vrea,jocul stelei s-a rupt de tot de cand a fost scos adi popa si valera, eu nu stiu ce fotbal vedti voi, aveti in fata doar echipa voastra preferata, dar trebuie sa vezi si in asamblu,e clar ca steaua e peste dinamo ca valoare cu 2 clase, insa aseara dinamo a stricat construcita, hai sa nu mai fim altruisti.

Vezi toate comentariile (71)
Comentează