FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - DINAMO 2-1

Stoican exultă după ultimul transfer reușit, care a învins-o pe Dinamo: "Acest jucător e extraordinar"

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 august 2017 21:52

Flavius Stoican s-a arătat extrem de fericit după ce Poli Iași a învins-o pe teren propriu pe Dinamo, scor 2-1, într-un meci din etapa a 6-a.

"Jucătorii trebuie felicitați pentru că ei sunt vioara întâi în echipă. Eu îmi fac doar meseria și le dau încredere. Mă așteptam să facem o partidă bună. De când am venit aici am văzut potențial în această echipă. Consider că e o victorie meritată, am controlat jocul. Sunt încântat de ce văd la acești băieți. Cinste lor! Mai avem mult de muncă.

Știam că noi suntem puternici pe flancuri și avem un joc de posesie foarte bun. Noi încercăm să construim jocul de la portar. Fotbalul te răsplătește dacă-l faci frumos", a declarat Stoican la TV Dolce Sport.

...despre Jo Santos, marcatorul golului din prelungiri pentru Iași: "Acest Jo Santos e un jucător extraordinar, pe care mi l-am dorit foarte mult. Mulțumesc conducerii că mi-a făcut toate poftele".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
dvd1
dvd1  •  13 August 2017, 23:40

fi serios. Asta e un descult care nici nu stie ce face sau de ce face

pedro_nr1
pedro_nr1  •  13 August 2017, 22:41

Bravo Iasul - rusine necalificatilor, sper sa retrogradeze echipa cu 3 calificari in grupe si pe locul 280 in lume , mai mare rusinea de echipa ... echipa de 2 lei :)

cpt.ahab
cpt.ahab  •  13 August 2017, 22:11

Bravo, Stoicane! Le-ai dat peste nas tuturor neispravitilor care te vedeau "blat" astazi. Iasiul a jucat mai bine, a meritat victoria.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează