FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - CONCORDIA 0-1

Stoican îl ceartă pe Dan Alexa: "Chiar i-am reproșat asta în timpul meciului"

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 februarie 2017 19:37

Pandurii a pierdut meciul de pe teren propriu în fața Concordiei Chiajna, scor 0-1, și gorjenii se afundă tot mai mult în subsolul clasamentului.

Flavius Stoican, antrenorul Pandurilor, a mărturisit că în timpul meciului i-a reproșat lui Dan Alexa, tehnicianul ilfovenilor, că joacă prea defensiv.

"Am avut o posesie bună, pe alocuri chiar am dominat. Azi am întâlnit un adversar care a stat bine în teren, s-a apărat și a profitat de ocaziile avute pe parcurs. Ca joc am fost peste Concordia. Chiar i-am reproșat lui Alexa în timpul meciului că e prea defensiv. Au fost și multe momente în care au tras și de timp", a declarat Stoican la TV Digi Sport.

Dan Alexa a vorbit și el despre partida din această seară: "Ne așteptam să găsim o echipă determinată. Pentru ei era un derby pentru evitarea retrogradării. Știam că nu va fi un meci ușor. Sunt 3 puncte foarte importante. Cred că ocaziile mari le-am avut noi chiar dacă am suferit în unele momente ale jocului.

E mult mai ușor să antrenezi când condițiile din punct de vedere financiar sunt bune. Echipa a arătat foarte multă compatibilitate. Azi sărbătorim 200 de meciuri în Liga 1, sperăm să ajungem la 1000".

"Mi-a fost teamă că putem pierde acest meci, dar până la urmă a ieșit bine. N-am avut posesie foarte mare, dar dacă înscriam la ocazia lui Herea puteam câștiga cu 2-0" 
Raul Costin, marcatorul unicului gol

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează