FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - POLI IAȘI 1-0

Stoican pune presiune pe conducerea lui Poli Iași: "Jucătorii sunt «storși», ar trebui să fie răsplătiți financiar" » Ce spune despre eșecul cu Viitorul, 0-1

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 mai 2018 23:42

Flavius Stoican, antrenorul lui Poli Iași, a vorbit despre eșecul suferit de echipa sa pe terenul Viitorului, 0-1. 

"Tensiunea partidei a fost mare. Ne doream un rezultat favorabil, chiar dacă am avut mulți accidentați și suspendați. A fost important că jucătorii care au intrat pe teren și-au făcut datoria. Am pierdut, dar vreau să-mi felicit fotbaliștii pentru efortul depus și pentru faptul că au crezut în șansele lor. Am încercat să-i surprindem pe contraatac, dar Viitorul e o echipă care chiar joacă fotbal.

Ne doream mult mai mult în acest play-off. Din punct de vedere al jocului am fost o nucă tare pentru toate echipele din play-off. E important ca anul viitor să ne dorim mult mai mult. E importantă însă și partea financiară, pentru că sunt jucători care sunt «storși» în acest moment. Îmi doresc ca ei să fie răsplătiți după tot efortul depus în ultima perioadă. Sper ca în scurt timp să avem salariile la zi. Oricum, niciodată nu am pus pe primul loc partea financiară. Sunt convins că se vor face eforturi mari pentru ca jucătorii să fie răsplătiți. Chiar dacă avem probleme, când intrăm pe teren trebuie să punem fotbalul pe primul loc. 

În tensiunea partidei, mi s-a părut ușor acordat roșul la Mihăescu, dar, după ce am văzut fazele, cred că a fost corect acordat", a spus Stoican, la TV Telekom Sport.

"Plecarea lui Hagi din fotbalul românesc ar fi o pierdere, pentru că Viitorul este o echipă care joacă un fotbal foarte frumos"
Flavius Stoican, antrenor Poli Iași

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
planetfun
planetfun  •  12 Mai 2018, 10:37

Nu v-a dat ma cotnari banii ?

marius.bxl
marius.bxl  •  12 Mai 2018, 00:25

Normal hagi campion

Vezi toate comentariile (2)
Comentează