FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

Stoichiță dezvăluie propunerea neașteptată făcută de LPF: "Probabil că la presiunea cluburilor. Ne batem joc!"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 decembrie 2017 11:02

Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice a FRF, a dezvăluit că cineva de la LPF a propus creșterea numărului de jucători extracomunitari care pot fi înregistrați de un club.

"Cineva de la LPF a propus să creștem numărul de jucători extracomunitari de la echipe. Probabil că propunerea a fost făcută la presiunea unor cluburi. Nu Gino a zis, altcineva. Eu, cât voi fi la FRF, mă voi opune acestei idei, mai ales că este de zona tehnică.

Cum să acceptăm această propunere? Ar bloca planul nostru, de reînnoire a bazei de jucători tineri. Avem mulți tineri de valoare, iar rezultatele o arată. Cum să blocăm tinerii care vin de la academiile de la Dinamo, Craiova sau Viitorul? Ne batem joc. Și ce facem cu cei care vin din urmă? Noi la FRF avem mai multe planuri pentru tineri", a spus Stoichiță la TV Digi Sport.

În prezent, cluburile din Liga 1 pot înregistra maximum trei extracomunitari, care trebuie să fi bifat minimum trei meciuri în națională, în ultimele 12 luni.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  06 Decembrie 2017, 07:56

COCOSILA AI DEVENIT TROMPETA LUI BURLEANUVOICHIN NU TIE JENA????

10206088110775210
Enver Hoxha  •  06 Decembrie 2017, 00:32

Ce-ar fi ca Liga 1 să se numească Liga Regele Mihai? Și Cupa României să se numească Cupa Reginei Margareta? Și Arena Națională - Arena Regală? Și Arenele BNR - Arenele Principelui Radu? Cool...

turbozero
turbozero  •  05 Decembrie 2017, 22:24

clar.. propunerea nu poate veni decat de la mara care a fost in Brazilia.. pascanii nu mai poate face imprumuturi sa isi permita sa cumpere din liga a 3-a portugheza si vrea sa aduca de la regionalele din Brazilia :))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează