FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Stoichiţă ştie cine poate salva Petrolul de la retrogradare: "Are execuţii foarte bune, dar e într-un anonimat jenant"

Articol de GSP - Publicat luni, 16 noiembrie 2015 10:58

Tehnicianul Petrolului caută soluţii pentru ca echipa să iasă din pasa proastă pe care o traversează de la începutul campionatului.

Stoichiţă mizează în aceste condiţii şi pe atacantul Valentin Lemnaru, rar folosit până acum de ceilalţi antrenori care au fost la conducerea tehnică a formaţiei ploieştene.

"Cu Lemnaru am vorbit mult de când am venit la echipă, este un jucător care are multe calităţi. L-am şi l-am întrebat ce se întîmplă cu el. Sper să îl scot din starea asta de letargie, că se află într-un anonimat jenant.

La antrenamente are execuţii foarte bune, dar nu vreau să cred că a ajuns un jucător bun doar la şedinţele de pregătire", a declarat tehnicianul petroliştilor la Sport Total FM.

Petrolul se află pe ultimul loc în Liga 1, cu doar 5 puncte, la 8 lungimi în spatele locului 12 ocupat de Botoşani, cel care asigură un baraj pentru menţinerea în primul eşalon.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
para.para
para.para  •  16 Noiembrie 2015, 17:39

Singurele abilitate sa mai salveze Petrolul sunt: FRF, LPF si ghesepeul prin propaganda abuziva.

marioa
marioa  •  16 Noiembrie 2015, 12:10

Pai de ce sa mai joace? E deja cetatean de onoare al metropolei Lehliu Gara, titlu acordat pentru fabulosul transfer la Steaua. Nu mai are nevoie sa fie cetatean de onoare si la Ploiesti.

valiro
valiro  •  16 Noiembrie 2015, 11:22

Lemnaru e victima declaratiilor celor de la Steaua. L-au dat, spunand ca nu e bun, dar in penibilitatea lor, uita ca tot ei l-au cumparat spunand ca e bun. Nu inteleg cum pe baza unor afirmatii facute de terti, actionezi tu, ca individ. Probabil ca e la moda "crede si nu cerceta !" ca ne indoctrineaza de la orele de religie din scoli cu asta...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează